четвъртък, октомври 07, 2021

Транспортни услуги в България и ЕС

  Транспортни услуги в ЕС и ЕИО на конкурентни цени. При нас може да разчитате на редовни групажни линии до основни хъбове в ЕС.

Предлагаме решения за транспорт и логистика в България, ЕС и ЕИО. Ние сме специалисти в транспорта, можем да предложим работещи решения за всеки бизнес, голям или малък. Свържете се с нас, когато имате товари – ние ще предложим най-добрата възможна транспортна услуга.

Транспортни услуги в България и ЕС

Ние сме специалистите в логистиката, от които имате нужда когато се нуждаете от качествен транспорт на товари в България и ЕС. Ние сме на ваше разположение, когато имате нужда от качествени транспортни и логистични услуги. Свържете се с нашите консултанти, за транспортни услуги в България и ЕС.

транспорт и логистика

транспортни услуги в България и ЕС

Ние сме специалисти в логистиката и може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги в България и ЕС: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари (ADR), както и хладилни товари при най-добри условия. Обяснете на нашите специалисти по логистика какви са вашите нужди (по телефона или ни изпратете запитване), а ние ще намерим най-доброто решение за вас.

Извършваме транспортните си услуги по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. Попитайте нашите спедитори, за транспорт по слабо натоварени направления, в нашата страница за контакти. Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

Предлагаме всички видове международен транспорт към ключовите за българския бизнес направления – ЕС, ЕИС и Обединено кралство. Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги в България и ЕС.

В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги между произволни точки в България с товарни автомобили, по вода (по река Дунав), въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

Допълнителни, различни от услугите за транспорт: освен транспортна услуга, включително международен транспорт, предлагаме на своите клиенти

  • митническо обслужване
  • управление на складови площ

Логистиката – ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги. Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги за транспорт и логистика на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Международен транспорт в ЕС

Когато имате необходимост от качествена услуга, за международен транспорт на Балканите или в ЕС – вие сте на правилното място. Ние можем да удовлетворим нуждите на клиентите, които държат на качеството. Предлаганите от нас транспортни услуги са на високо ниво, съчетани с качествено обслужване.

международен транспорт

Ние сме българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната и ЕС.

  • Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги.
  • Намираме оптимални решения, за международен транспорт.
  • Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Международен транспорт – качествени услуги на разумни цени, можете да намерите при нас. За транспортни услуги в България и ЕС, както и за международните ни транспортни услуги си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени.

И още за предлагания от нас Международен транспорт в ЕС – пътуваме към всички важни европейски дестинации. Предлагаме международни транспортни и логистични услуги, като си партнираме с някои от най-добрите транспортни фирми у нас, за да предоставим възможно най-добра услуга, на най-добри цени. Изберете международен транспорт, на добри цени, който да ви удовлетвори.

Извършваме международни превози по всички значими дестинации в Европа, Близкия изток и Азия, както и по много по-слабо натоварени трасета в Северна Африка и Северна Америка. Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

Гаражни врати в София цени

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

гаражни врати София
Гаражни врати в София цени от производител. Фирма "Ник доор" е специализирана в производството на гаражни врати за бизнеса.

Произвеждаме и монтираме гаражни врати в цялата страна, като за Пловдив, София и околните селища правим експресни доставки с бърз монтаж. Когато имате нужда от гаражни врати в София на добри цени, свържете се с нас. Ние произвеждаме широка гама от гаражни врати за частни лица и бизнеса.

Изберете гаражни врати в София на разумни цени, охранителни ролетки за своя магазин или офис, индустриални врати за халета, складове и други обекти за едрогабаритна техника.

Гаражни врати в София

гаражни врати
Гаражвите врати с монтаж в София от "Ник доор", на цени които ще ви харесат. Свържете се с нас, за да получите бърза и качествена изработка, бърз монтаж и богат избор от цветове и добавки като електромотор и защити срещу крадци.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманени ролетни врати

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Цени на гаражни врати в София

Цени на гаражни врати без конкуренция - цени от производител. Свържете се с нашите любезни консултанти, за да получите отговор на всички въпроси, свързани с предлаганите от нас врати, задвижването, монтажа, боядисването и всичко друго, което Ви вълнува.

Ние предлагаме цени на гаражни врати в София, които ще ви изненадат приятно. Запознайте се с основаната ни ценова листа или посетете нашата страница с цени за гаражни врати, където може да намерите и цени за добавките към гаражните врати.

ГАРАЖНИ ВРАТИ И ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ: 

- стоманени ламели H=105 mm, B=0,6 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ „ОПЛЕТКА”: 

- вълнообразно формовани стоманени ромбоиди от пръти Ф8 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

до 3 кв. м - 490 лв.до 3 кв. м - 510 лв.
3 - 4 кв. м - 165 лв.3 - 4 кв. м - 170 лв.
4 - 5 кв. м - 149 лв.4 - 5 кв. м - 154 лв.
5 - 6 кв. м - 138 лв.5 - 6 кв. м - 143 лв.
6 - 7 кв. м - 122 лв.6 - 7 кв. м - 127 лв.
7 - 8 кв. м - 117 лв.7 - 8 кв. м - 122 лв.
над 8 кв. м - 112 лв.над 8 кв. м - 117 лв.
Цените са на брой ролеткаСтатична оплетка с рамка - Бяла - 90 лв. на кв. м.
 Статична оплетка с рамка - Бяла на панти + 20 лв. / л.м. за каса

Ремонт на смарт часовници

Ремонт на смарт часовници в София от сервиз за часовници, таблети и телефони "ДМ Мобайл". Сменяме счупени екрани на смарт часовници - свържете се с нас, за да проверим наличност на резервни части за вашият повреден смарт часовник.

Благодарим ви, че сте с нас и имате интерес към нашите услуги. Фокус на днешния материал са две интересни услуги, за повредени устройства: ремонт на смарт часовници (смяна на дисплей) и смяна на стъкло на телефон.

Ремонт на смарт часовници

Ремонт на смарт часовници в София
Ще разкажем повече за нашата услуга, за ремонт на смарт часовници - едно от най-популярните носими устройства в наши дни. Както всяка вещ, с която боравим всеки ден и то често, смарт часовниците са подложени на голямо натоварване. Инцидентите с удари в стени, врати и други предмети са ежедневие. За това и се стига до повреди. В такива случаи ние сме насреща с услугата си, за смяна на дисплеи или иначе казано - ремонт на смарт часовник.

Предлагаме и ремонт на смарт часовници на други марки, като Samsung, Huawei, Xiaomi и други, за които има резервни части. Можем ли да поръчаме резервна част, за вашия часовник? – Да, но вие трябва да се заредите с търпение и е необходима предплата. Ние извършваме ремонт на смарт часовници с резервни части с гарантиран произход.

ние сме откровени с вас без значение дали става въпрос за ремонт на смарт часовници, ремонт на таблети или ремонт на телефони. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги без компромис с качеството – или да откажем ремонта. При нас може да разчитате на:

  • Бързо и компетентно обслужване;
  • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Най-честите проблеми при смарт часовниците, подобно на тези с мобилните телефони и таблетите, са спукан или счупен дисплей. Ние се стараем да осигурим резервни части за всички актуални модели смарт часовници. При нужда от ремонт на смарт часовник, за който няма резервни части на българския пазар, може да опитаме да доставим такива от чужбина, но това отнема време и струва по-скъпо от останалите ремонти.

Какво още може да предложим освен ремонт на смарт часовници? Разбира се, освен смяна на дисплей на смарт часовници, ние предлагаме аналогична услуга и за мобилни телефони. Вижте повече, за нашата услуга за смяна на стъкло на телефон.

Смяна на стъкло на телефон

И така, след като дадохме насоките за смяна на дисплей на смарт часовници, минаваме към другата тема за днес - смяна на стъкло на телефон. Това е евтиния вариант, вместо смяна на дисплей на телефон.

Тъй като устройството дисплей е изградено от няколко елемента, един от които е стъклото, в някои случаи е възможна смяна на стъкло на телефон, което е счупено. За подробности се свържете с нас – обикновено е достатъчен тест на място.

Ясно е, че в някои случаи вместо по-скъпата смяна на дисплей, е възможна смяна на стъкло на телефона, което е икономически по-изгодно. Когато няма повреда по екрана (пикселите) и не е засегната частта, която помага да управлявате вашия телефон (т.н. тъч), а е счупено или спукано само стъклото. Което е и най-горния слой от дисплея, то ние имаме решение.

Когато има техническа възможност и е повредено само стъклото, а не и останалите компоненти от екрана ви, то е вместо смяна на дисплей, може да се извърши смяна на стъкло на телефон. Обикновено в рамките на няколко минути специалистите ни могат да направят нужните тестове дали е необходимо смяна на стъкло на телефона или има деформации, които засягат дисплея и има нужда от неговата подмяна. Вижте подробности в страницата ни за смяна на дисплей на телефоните.

Каква е разликата между смяна на стъкло на телефон и смяна на стъкло на дисплей?

Стъклото е най-горния слой на екрана, тази част с която вие комуникирате с вашето устройство. То е с голяма якост, но от друга страна както всяко стъкло е и крехко. Ако не са засегнати по-долните компоненти от екрана (вижте картинката в дясно), е възможна смяна на стъкло на телефона вместо смяна на целия дисплей. Дисплей, това е важна част от вашия мобилен телефон която съдържа пикселите показващи изображенията. Частта улавяща движенията на пръста ви (тъч) и най-отгоре е стъклото. Ако направим аналогия с вратата на вашата кухня – в единия случай сменяте цялата врата, а в другия само счупеното стъкло на вратата или смяна на стъкло на телефона.

Сервиз за телефони в София

Сервиз за телефони в София - смяна на дисплей, ремонт на букси и usb порт, ремонт на платки. Разнообразни услуги и ремонт с гаранция.

Сервиз за телефони в София - "ДМ Мобайл" е мястото, където може да разчитате на качествено обслужване след гаранционния срок на вашето устройство. Ние имаме решения за вашето устройство, стига все още да има резервни части, за него на българския или световен пазар.

Сервиз за телефони в София

Ако сте в град София и имате нужда от ремонт на вашето устройство, ние предлагаме широк спектър от услуги, за ремонт на телефони, включително смяна на стъкло на дисплей.

Сервиз за телефони в София
Сервиз за мобилни телефони в София, който предлага ремонт на смартфони от представените на българския пазар марки. Разбира се, това се отнася за модели телефони, за които има оригинални резервни части. Предлагаме безплатна диагностика, приемане и доставка на телефона с наш куриер или с куриерска фирма, стандартна гаранция за ремонтите.

Ние сме сервиз за телефони, често наричан още и gsm сервиз, който предлага сервиз на носими устройства. Ремонт за: смартфон, таблет, смарт часовник. Извършваме смяна на дисплей, смяна на батерия, смяна на стъкло (предно и задно) - известно още като смяна на стъкло на дисплей, ремонти на платки, смяна на компоненти.

С него ще установим дали е нужна подмяна на целия дисплей или е достатъчно само да бъде сменено неговото стъкло, което намалява цената на услугата. При проблем, счупване или повреда на телефон или смартфон, трябва да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони.

Ние сме нов сервиз за телефони, като проектът е с участието на хора с опит в работата със софтуер и хардуер.

Отделът по продажби се ръководи от нашата специалистка в работата с клиенти и маркетинга със сериозен опит в gsm сервиз в София. Ние сме сервиз за телефони, където хората са уверени, че най-добри на пазара са не първите, а догонващите ги.

Ремонт на телефони

Ремонт на телефони
Смяна на стъкло на смартфон в сервиз за телефони “ДМ Мобайл”, където предлагаме смяна на стъкло на телефон, чийто дисплей не са сериозно повреден. Достатъчен е бърз тест на място от нашите специалисти в нашия gsm сервиз, където да направим тест на дисплея на телефона.

Ремонт на телефони е услуга, която се предлага в София, а за клиенти от други градове имаме специално предложение – изнесен сервиз, където може да ни изпратите своя повреден апарат. След тест от нашите служители, ще получите предложение за цена на услугата. 

След приключване на ремонта на телефона, ще ви уведомим и ще върнем устройството обратно с куриерска фирма. Обърнете внимание, че предлагаме и услугата за смяна на стъкло на дисплей.

Предлагаме ремонт на различни телефони – както класическите модели с копчета, така и на смартфони, таблети, смарт часовници. Когато има петна или повредени пиксели, се налага смяна на целия дисплей. 

За повечето актуални модели (от последните 4-5 години) има достатъчно количество резервни части и тогава смяната на стъкло или дисплей не е проблем. За жалост с остаряването на модела намаляват и резервните части.

Предлагаме и смяна на дефектни батерии, смяна на стъкло на дисплей, повредени или дефектирали камери, микрофони, бутони на мобилните телефони. Разбира се, има случаи в които не можем да предложим ремонт на телефоните които постъпват при нас. Това е заради липса на резервни части на пазара.