петък, април 15, 2016

Нова добра фирма за отпушване на канали в София

Предлагаме най-добри цени за отпушване на канали в София. Планирано и аварийно отпушване на каналите в града. Денонощни екипи на разположение при аварии в София.

инструментиЗа специалистите в отпушване на канали

Ние сме професионалисти в отпушването в София. Извършваме услугите с най-качествена – професионална техника произведена в Германия. Използваме най-качествените машини и съоръжения, за отпушване на канали – камери и специализирани машини за същинското отпушване.
В София оперират няколко фирми, които предоставят качествена услуга – ние сме една от тях. С нас получавате нужното качество, бързина, коректност.


Отпушването на канали на разумни цени. Ние предлагаме най-добри цени за отпушване в София и околните градове.
Позвънете още сега и поръчайте. Изберете добрите цени за отпушване още тук и още сега.

Професионално отпушване на канали

отпушване на канали
Ние сме професионалисти в отпушването на канали. Извършваме услугите с най-качествена – професионална техника произведена в Германия. Използваме най-качествените машини и съоръжения, вижте цени за отпушване на канали – камери и специализирани машини за същинското отпушване.
В София оперират няколко фирми, които предоставят качествена услуга – ние сме една от тях. С нас получавате нужното качество, бързина, коректност.
Тази страница е посветена на цени за отпушване в София.


професионална техника, за отпушване на канали
Нашите партньори, за да не пишем само за цени за отпушването на канали - кърти чисти извозва в София и поддръжка на сайтове.

цени за отпушване на каналиКърти чисти извозва

Кой Кърти чисти и извозва на най-добри цени? Къртене в София на най-добри цени при високо качество на услугата – изберете нашите услуги.


Доверете се на специалистите в „кърти чисти извозва“ най-добри цени!

Фирми за почистване - качество без компромис

фирми за почитване
Конкуренцията сред фирмите за почистване е голяма, като на пазара има богат избор от малки и големи, които предлагат различни по качество услуги. Без значение колко голяма е фирмата, тя предлага услуги за почистване за нуждите на определен тип клиенти според финансовите възможности и изискванията им.
Всеки клиент независимо колко високи или ниски изисквания към качеството на услугата почистване има, ще намери най-доброто за себе си сред многото фирми за почистване.
Ние сме сред тези фирми за почистване, които не правят компромиси с качеството. Предлагаме услугите за почистване на високо ниво и се стремим да ги предложим на клиенти, които се нуждаят и оценяват отличното обслужване.
Стремим се към висок стандарт в обслужването, добра цена и спазване на сроковете, което ни поставя сред добрите фирми за почистване в София.

Как нашата фирма за почистване постига добра цена при високо качество?

Чрез оптимизация на трудовия процес и оптимално използване на работната ръка, ние успяваме да поддържаме възможно най-високо стандарт на услугите за почистване.

За нас и защо сме сред добрите фирми за почистване

Фирмата е с малък персонал, което позволява на ръководството да има пряк досег с работата всеки ден. Това ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.

Ние сме сред фирмите за почистване, които разполагат с висок клас техника, не икономисват от материалите, спазват сроковете, наемат само доказани специалисти.

Отпушване на канали през април

И през април продължаваме да предлагаме качествена услуга, на своите клиенти. Качество без компромис, работа със съвременна техника при отпушване на канали в София от Пиф Строй.


Отпушване на канали – как работим

Отпушване на канали София? Ние сме професионалисти – използваме техника от най-висок клас за отпушване и диагностика на запушения канал. Това в съчетание с богат опит е предпоставка за услуга на най-високо ниво.
Видео с отпушване на канал


За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина „Ротенбергер R 600“, специално изработена за отпушване на канали. „Ротенбергер R 600“ е в авангарда на технологиите, за отпушване на канали.
Как работи машината за отпушване на канали „Ротенбергер R 600“ и какво е най-важното в нашата работа?

Машината за отпушване на канали работи с висококачествени пружини. Важно при отпушването на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.

отпушване на канали

Как разбираме с какъв накрайник да отпушим канала?

Ако запушването на канала е причинено от мазнини, ние използваме глава, за почистване на полепилата се и образувала гъста мазна „тъкан“ по тръбите.

Рискове от неправилно отпушване на канали София

При неправилно отпушване се получава малък централен отвор, с който каналът става временно проходим, но проблема остава и неизменно отново след известно време канала се затваря отново.

Чрез нашата услуга за видео диагностика, ние се уверяваме и демонстрираме на клиентите си, че канала е напълно проходим.

Кърти чисти извозва през април в София

При нас можете да поръчате всички видове къртачни услуги - кърти чисти извозва, при това изгодно в София и околните селища.
Нашата гаранция е: Кърти чисти извозва на най-добри цени. Коректност, скорост и бърза реакция.

Нашите къртачни услуги



Предлагаме кратък списък със стандартни къртачни услуги:
  • Къртене на бетон и железобетонни стени;
  • Къртене на тухлени стени;
  • Къртене на плочки в баня, фаянс, теракота, мозайки;
  • Къртене на стени в усвоен балкон;
  • Събаряне на ограда;
  • Разрушаване на сграда;
  • Демонтаж на покрив;
  • Къртене на декоративни елементи – гипсови орнаменти, ламперии и други;
  • Демонтиране на дървени и метални конструкции (бараки);
Предлагаме и пакетни услуги.

къртене на баня - кърти чисти извозва

Кърти чисти извозва в София

Предлагаме услугата кърти чисти извозва София с мотото – качествени къртачни услуги на разумни цени в София.

Кърти чисти извозва – нашата задача

Кой се интересува от услугата Кърти чисти извозва?
къртачни услуги


На практика всеки, който има проблеми с ненужни стени, под, усвоява балкон, кърти стари плочки в банята и много други.
Нашата задача е да къртим, чистим и извозваме бързо и удобно, на най-добри цени!
Изберете „Кърти чисти извозва“ от най-добрите!


Цена за кърти чисти извозва?

Кой Кърти чисти и извозва на най-добри цени? Къртене в София на най-добри цени при високо качество на услугата – изберете нашите услуги.

Доверете се на специалистите в къртачните услуги – вижте цените на къртачни услуги.!

Групажен транспорт към Гърция


На вашето внимание нова услуга от Да-Логистика - групажна транспортна линия от София до Солун и обратно, на изключителна цена.

Групажен транспорт към Гърция – Да-Логисика Груп поддържа ежедневна групажна линия от България към Гърция. Отправната точка в България е град София, а основната крайна точка в Гърция е Солун.

Научете всичко, за групажен транспорт, който предлагаме ние от Да-Логистика Груп. Свържете се с нашите служители, ще се постараем да организираме за Вас групаж на товари по необходимото направление.

Групажен транспорт към ГърцияЦена за групажен транспорт на товари от България до Гърция (от София до Солун и обратно)

Цена за транспорт на евро палет по направлението София до Солун или от Солун до София на цена от 95лв без ДДС, както и 112лв, за транспорт до всяка друга точка на България.
* Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг

Транспорт до Гърция / Групажен транспорт до Гърция от България

  • Ежедневна групажна линия от София до Солун. Групажен транспорт към Гърция, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.
Ние организираме транспорт до Гърция (основно град Солун), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Гърция.

Транспорт от Гърция / Групажен транспорт от Гърция до България

  • Ежедневна групажна линия от Солун до София. И след това до всяка точка на България.
„Да-Логистика груп“ организира за своите клиенти транспорт на товарите от Гърция / и групажен транспорт към Гърция/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.



Още за групажната линя на „Да-Логистика груп“ от София до Солун и от Солун до София

Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Солун. Имаме групажна линия от София до Солун, както и обратното направление – групажна линия от Солун към София. Научете още за предлагания от Да-Логистика групажен транспорт към Гърция в текста по-долу.

транспорт от Гърция

При необходимост извършваме групажни товари и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Гърция.

Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. Да-Логистика Груп е добрият спедитор, когато имате нужда от превоз на товари от България към Гърция или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Гърция

Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, Да-Логистика Груп е вашия партньор, за групаен транспорт към или от Гърция. Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажен транспорт към Гърция.