петък, юли 23, 2021

Индустриални врати - какво предлагаме?

Индустриални врати за вашия бизнес, от "Ник Доор" - производител на гаражни врати. Ние можем да изработим индустриална врата съгласно вашите изисквания и нужни.

Добре дошли в уеб сайта на производителят на гаражни и индустриални врати - "Ник доор". Ние знаем всичко, за производството на гаражни и индустриални врати - свържете се с нашите консултанти, за да обсъдим всичко важно за вашите нужди.

Индустриални врати

индустриални врати
Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

Въпроси и отговори

  • Има ли ограничения за размерите на вратите? – Не, ние можем да се справим с всеки обект, след съответната подготовка;
  • Какви материали използвате? – Подходящите за съответния обект, като се съобразяваме с изискванията на поръчителя и избираме най-качествените достъпни на пазара;
  • Колко време е необходимо да се изработи вратата? – При този тип врати не може да се говори за стандартизация, така че всичко зависи от мащаба на проекта;
  • Какъв опит имате в изработка на индустриални врати? Имаме монтирани обекти в България, Унгария и Германия. При запитване можем да предоставим референции от наши клиенти;

Гаражни врати за по-малки обекти

Освен за големи, обектите където се монтират вратите за индустрията, има нужда и от по-малки врати. Ние предлагаме широка гама врати, за различни нужди.

Гаражни врати

Основното по което се различават гаражните врати е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

гаражни врати

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Изработените от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.