вторник, юни 25, 2019

Почистване на офиси в София

Почистване на офиси в град София от фирма за професионално почистване. Ние сме фирма за професионално почистване с традиции и добре обучен персонал.
Фирма "Про Клийн Сървисис" е специализирана в почистване за бизнес клиенти. Ние можем да предложим висок клас обслужване за фирми, които сключат договор за абонаментно почистване.

Вижте по-долу повече за нашите услуги и се свържете с нас на телефон +359 877 999 737  или чрез формата за контакти в сайта.

Почистване на офиси

В основата на нашата дейност е услугата за почистване на офиси. От самото основаване на компанията сме ориентирани към предоставяне на качествена услуга, за почистване в град София.

Услугата ни е насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Ние непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала.

Абонаментно почистване

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент. Изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване. Тя е съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние. Когато имате договор за абонаментно почистване с нас ние се грижим за хигиената.

За да добиете по-голяма яснота във връзка с дейността на нашата компания, на Вашето внимание Ви предоставяме част от нашите услуги:


абонаментно почистване
Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.