четвъртък, септември 12, 2024

Ролетни врати - цени в София

Ролетни врати - цени в София от фирма производител с най-високо българско качество. Монтажът е от фирмени екипи на фирма "Ник Доор", за отличен резултат.

Предлагаме висок клас български ролетни врати от здрава стомана или леки, здрави и тихи от алуминий, при това на отлични цени, с бърз монтаж в град София и областта.

Ролетни врати - цени в София

Ролетни врати - цени в София
Ние сме българска фирма, която предлага висококачествени български ролетни врати, изработени от алуминий или стомана.

За произведените от нас ролетни врати от стомана, можем да кажем, че те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Вижте нашите актуални цени за ролетни врати в град София, за стоманени и алуминиеви врати.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Алуминиевите ролетни врати са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Вижте и информация, за предлаганите от нас пешеходни врати.