четвъртък, юни 09, 2022

Гаражните врати от фирма "Ник доор"

Гаражните врати на българските производител на гаражни врати, фирма "Ник доор"  с времето постигна качество, коет се превърна в еталон за качество сред българските производители.

Благодарим ви, че отново сте с блогът на фирма "Ник доор" за гаражни врати, които доставяме и монтираме в цялата страна.

Гаражни врати

гаражни врати
Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове гаражни врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

След като разговаряте по телефона с нашите консултанти, за гаражната врата от която имате нужда, наш представител посещава обекта, взема нужните размери и след това ние изработваме вашата гаражна врата.

Фирма „Ник Доор“ ЕООД е производител на гаражни врати, секционни и индустриални врати, ролетни врати, охранителни ролетки и други изделия, за защита на собствеността.

Продуктите на фирмата са предпочитани както от корпоративни, така и от частни лица.