петък, август 02, 2024

Добър фотограф, за интериорни снимки

Имате нужда от реклама на хотел, офис за отдаване под наем, жилище за краткосрочни наеми? Вие сте дизайнер, който създава уникални мебели - поръчайте снимки.

Тук може да намерите информация, за някои от добрите фотографи в София. Какво ги прави по-добри от други? Скъпо ли е да наемеш професионален фотограф и за какви услуги?

Добър фотограф в София

И така, тук ще откриете интересни неща, за добрият фотограф, който ви е нужен, за снимки в град София.

Добър фотограф, за интериорни снимки

Добър фотограф в София, за различни поводи като: абитуриентски бал, сватба, детски рожден ден, изписване на бебе. И още – добър фотограф в София, за бизнеса, за заснемане на сесии за фирмен сайт, семинари и конференции, фирмено тържество и други поводи.

Какво отличава един добър фотограф от масата негови колеги? Уменията му и намирането на собствена вярна публика, както и във всяко изкуство.

А каква е магията, която превръща един професионалист в наистина добър фотограф?

Добрият фотограф обикновено е специализиран в даден тип фотография, там експериментира смело, за да постигне съвършенството или поне това, което той разбира като такова. Аз харесвам портретната фотография и се радвам, когато успея да „уловя“ хората когато са непринудени, а не когато са усмихнати и „вдървени“ за официална снимка.

Снимки на интериор

Предлагаме заснемане на апартаменти, за отдаване под наем в София и страната. При нас може да поръчате и заснемане и на офиси за отдаване под наем, както и снимки на хотели и ресторанти.

Получете качествените снимки, които повишават многократно посещаемостта на имотите.

Поддръжка на сайт - стъпка по стъпка

Поддръжка на сайт стъпка по стъпка: кратки указания, за поддръжка на сайтове. Разбира се, можете да се свършете с нас, за професионална поддръжка.

Можете ли сами да поддържате своя уеб сайт? Краткият отговор е "да", това е по силите на всеки със средни познания, за работа с компютри. Ако можете да стартирате виртуална машина и да инсталирате там операционна система, без значение дали е под Windows или Linux, то вие можете да поддържате своя уеб сайт сами.

Ако описаното по-долу ви се струва сложно и не ви се занимава, то просто се доверете на професионалисти, които да ви предложат услугата поддръжка на сайт, професионалисти като нас.

Поддръжка на сайт в стъпки

Първо, нека уточним че уеб сайт е много общо понятие, което може да означава малка страничка, личен блог, интернет магазин, информационен сайт, сайт за някаква услуга свързан с бази данни и обработка на данни.

Средно грамотен потребител може да поддържа с малко обучение сайт създаден с html или php с малко css. Ако имате сайт, който е създаден с някакъв cms (това е система, за управление на съдържанието, която има база данни, графична част и някакъв вид текстов редактор за съдържанието, нещата са още по-лесни (или поне на пръв поглед е така).

Какъв е моят сайт?

Ако не знаете какъв е вашия сайт - попитайте вашият доставчик на хостинг услуги. Обадете се и ще ви кажат. Можете да проверите и сами, ако имате достъп до услугата вижте структурата. Например ако виждате нещо като на картинката - вашият сайт е статичен написан на html.

поддръжка на сайт

Можете да редактирате всяка от страниците и директно на сървъра, например ако той е (както е обикновено в България) управляван от cPanel изберете един файл, натиснете десния бутон на мишката и изберете edit. След това променете каквото решите от текста и натиснете save.

поддръжка на статичен сайт

Професионална поддръжка

Техническата поддръжка на сайта гарантира изправността на самия уеб сайт, включително всички негови плъгини със съответните настройки. Ние поемаме грижата за постоянната и безаварийна работа на вашия уеб сайт.

При услугата Техническа поддръжка на сайт се грижим за:

  • редовно техническо обновление (ъпдейти) на уеб сайта;
  • предпазване от враждебни действия (опити за сриване на sql, проникване в базата данни и други);
  • следим за изчерпването на мястото на хостинга;
  • следим за препълване на пощенските кутии (email);
  • създаване, деактивиране, смяна на пароли на (email);
  • добавяне, деактивиране, промяна на правата на потребителите на сайта;
  • създаване на резервни копия (backup);

Структурна поддръжка 

Структурна поддръжка на сайт е услуга, предназначена за нуждаещите се от администрация на съдържанието на своя уеб сайт. Включва услугите:

  • управление на структурата на уеб сайта: менюта (добавяне, преименуване, премахване);
  • управление на съдържанието на уеб сайта – качване, сваляне, промяна на текстове и снимки;
  • свързване на уеб сайта със социални мрежи като facebook, linkein и други;
  • управление на rss емисиите на уеб сайта;
  • други дейности: по договаряне;

Услугата се предлага като надстройка на Техническа поддръжка на сайт, наши клиенти са хората, които се занимават с професионално заснеман, вижте тези цени за професионална фотография.

Това е публикувано тук.