неделя, август 04, 2024

Добър фотограф в София за детски рожден ден

Добър фотограф, за рождени дни на деца и възрастни. Децата се радват на тортата, а възрастните на снимките на наследниците си. Всички се радват на тортата.

Професионален добър фотограф за всякакви събития, включително детски рожден ден. Услугата се предлага за град София.

Фотограф за детски рожден ден

За кого е услугата фотограф за детски рожден ден в град София и какво включва? Ако търсите професионален фотограф, който да заснеме детски рожден ден – вие сте на правилното място. 

Добър фотограф в София за детски рожден ден

Предлагаме услугата за заснемане на детски рожден ден в София на разумни цени, а тя включва следното:

  • заснемане на игри на децата;
  • посрещане на гости;
  • снимки с тортата;
  • индивидуални снимки на децата;
  • индивидуални снимки на деца с възрастни;

Услугите на професионален фотограф, за детски рожден ден предвижда от 1 до 3 час присъствие; Разбира се заснетите кадри се обработват преди да ги получите. Обработка на кадрите:

  • Корекция на светлина, острота, светлина, цветове;
  • Когато е необходимо ретуш с професионална програма;
  • Изрязване на кадрите от неща, които развалят кадъра – например нечия ръка;

Добър фотограф в София

Добрият фотограф обикновено е специализиран в даден тип фотография, там експериментира смело, за да постигне съвършенството или поне това, което той разбира като такова. Аз харесвам портретната фотография и се радвам, когато успея да „уловя“ хората когато са непринудени, а не когато са усмихнати и „вдървени“ за официална снимка.

Въпрос на вкус и усещане за естетика. Предпочитам оплезено дете, намигнал ми възрастен, усмихнато момиче, което се подава зад дърво, моментът, когато някой е огрян от светлината на телефона си в звездна нощ.

Прави ли ме това добър фотограф? Не зная, това е нещо което решава публиката. Може би за вас по-добър е този, който ще направи симпатичното момиче достойна за най-добрите списания. Поне на снимките …