четвъртък, ноември 04, 2021

Смяна на дисплей на телефон Samsung в София

Смяна на дисплей на телефон Samsung в София от сервиз за телефони "ДМ Мобайл". Ремонти на телефони и смарт часовници в София.

Уважаеми клиенти, предлагаме услугата за смяна на дисплей на телефон Samsung, при наличие на резервни части за вашия модел. При нас може да получите и услуга, за ремонт на смарт часовници при същите условия - наличие на резервни части.

Смяна на дисплей на телефон Samsung

Смяна на дисплей на телефон Samsung

Предлагаме смяна на дисплей на телефон Samsung в град София от сервиз за мобилни телефони. Това се налага при различни проблеми с мобилните телефони с марката Samsung, както впрочем и при всички останали. Когато е засегнато само стъклото на дисплея, но тъча и самия екран работят без проблем, то може да се извърши само смяна на стъклото на мобилния телефон. Когато обаче телефонът не реагира адекватно на команди или има проблем с екрана (пикселите дават грешни цветове или не работят) се налага смяна на целия дисплей.

Именно това е и нашата услуга, за смяна на дисплей на телефон Samsung. Услугата се предлага в град София на улица "Цар Симеон" № 163, а ако нямате възможност за лично взимане или сте в друг град, на ваше разположение е услугата ни за взимане с куриер или работа с куриерска фирма Еконт.

Имате телефон Samsung, който има нужда от смяна на дисплей? Ние сме на ваше разположение с услугата ни за смяна на дисплей на телефон Samsung.  За нас в "ДМ Мобайл", качественото обслужване първа грижа. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги на най-високо ниво. При нас може да разчитате на:

  • Бързо и компетентно обслужване;
  • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
  • При продължителни ремонти - оборотен телефон;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Важно - моля свържете се с нас (пишете ни на контактната ни форма или във Вайбър) проблема на вашия телефон с марка Samsung и неговия модел. Това е необходимо, за да проверим наличността на резервни части точно за този модел.

Едва след като се уверим, че можем да сме от полза и имаме на разположение необходимия ни дисплей, за вашия модел - ще дадем цена и срок за извършване на услугата ни, за смяна на дисплей на телефон Samsung.

Още за нас

Ние сме специализирани в ремонт на носими устройства като телефони, смарт часовници, таблети. Макар и базирани в София, като сервиз за телефони ние работим в цялата страна с куриерска фирма Еконт. Магазинът се намира на ул. Цар Симеон №163, близо до булевардите Сливница, Опълченска и Константин Величков.

Смяна на стъкло на смартфон в сервиз за телефони “ДМ Мобайл”, където предлагаме смяна на стъкло на телефон, чийто дисплей не са сериозно повреден. Достатъчен е бърз тест на място от нашите специалисти в нашия gsm сервиз, където да направим тест на дисплея на телефона. С него ще установим дали е нужна подмяна на целия дисплей или е достатъчно само да бъде сменено неговото стъкло, което намалява цената на услугата.

При проблем, счупване или повреда на телефон или смартфон, трябва да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони. Ние сме нов сервиз за телефони, като проектът е с участието на хора с опит в работата със софтуер и хардуер. Отделът по продажби се ръководи от нашата специалистка в работата с клиенти и маркетинга със сериозен опит в gsm сервиз в София.

Ние сме сервиз за телефони, където хората са уверени, че най-добри на пазара са не първите, а догонващите ги.

Ремонт на смарт часовници

Често най-популярните носими устройства в наши дни след телефоните - а именно смарт часовниците имат чести проблеми. Едни от най-честите проблеми, които налагат посещение на сервиз за ремонт на смарт часовници са смяна на дисплей, след счупване на стъклото.

Ние извършваме ремонт на смарт часовници с резервни части с гарантиран произход.

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа, ние сме откровени с вас без значение дали става въпрос за ремонт на смарт часовници, ремонт на таблети или ремонт на телефони. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги без компромис с качеството – или да откажем ремонта. При нас може да разчитате на:

  • Безплатна диагностика и проверка на възможностите за ремонт на вашият смарт часовник;
  • Бързо и компетентно намиране на резервни части;
  • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Производителите на смарт часовници и мобилни телефони заявяват, че качественият ремонт е изключително важно условие за продължителният живот на мобилните устройства. Важно е да се използват услугите на надежден gsm сервиз, за да имате и дълъг живот на своя телефонен апарат. Свържете се с нас, когато имате необходимост от ремонт на смарт часовници в София.

При проблем като счупване на дисплей или повреда по корпуса, буксите за зареждане или за слушалки е препоръчително да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони. Дори ако само имате нужда от съвет преди ремонт, не се колебайте да се обърнете към „ДМ Мобайл“, за да получите консултация преди ремонта.