понеделник, април 11, 2022

Пране на мокети в София през април

Пране на мокети в София през април, в периодът в който времето се оправя и позволява още по-бързо съхнене на мокетите. Днес ще разкажем повече за прането на мокети в София в първите дни на април.

Днес ще разкажем само с няколко щриха, за нашите услуги за пране на мокети в София

Пране на мокети

пране на мокети
Какво можем да кажем за услугите ни за професионално пране на мокети в София? Ние сме фирма за професионално почистване и предлагаме най-високо ниво на услугите си, за пране на мокети. 

"Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

Термините пране на мокети и почистване на мокети се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи.

Пране на мокети

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Професионално почистване

При професионалното почистване се използват специални препарати, машини и оборудване, обучен персонал с нужната квалификация, които с добра организация съумяват да извършат голямо количество работа - почистване - за много кратки срокове, качествено и с постоянство.

При професионално почистване фирмите имат възможност да спестяват от персонал и скъпа техника, като в същото време получават услуга с високо качество. „Видатекс“ е първата фирма за почистване, която за първи път в България използва професионални машини на най-високо ниво, за почистване на мокети. Освен качествените машини, с които оперираме, ние внасяме за свои нужди и препарати за почистване на ново, високо за България ниво.

Работим с препарати, специално предназначени за почистване на мокети, които съхраняват за по-дълго време тъканите и багрилата им.