понеделник, юни 07, 2021

Секционни гаражни врати от производител

 

Секционни гаражни врати от производителят на гаражни врати - фирма "Ник доор". Извършваме монтажи в цялата страна, с качество на производител.

Секционните врати са вид гаражни врати, които са изградени от няколко скрепени елементи. Те са по-висок клас гаражни врати, които са предназначени за имоти, които се отопляват или охлаждат през съответния сезон.

секционни гаражни врати
Секционни врати

Нека поговорим с малко детайли, за нашите секционни врати и техните характеристики. Те имат наистина много предимства, спрямо стандартните стоманени или алуминиеви гаражни врати.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Гаражни врати

Предлагаме богато разнообразие от врати за различни случаи, които са собствено производство. Като производител, ние от „Ник Доор“ гарантираме високо качество на изделията и конкурентни цени.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Стоманени ролетни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Алуминиевите гаражни врати са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Абонаментно почистване и пране на мокети

 

Абонаментно почистване и пране на мокети от "Видатекс", фирма специализирана в пране на мокети в офиси, ресторанти, конферентни зали, хотели, кино салони и други обществени места.

Днешната тема са услугите, които предлагаме като абонаментно почистване, както и няколко общи думи, за нашата услуга за пране на мокети. Двете услуги се предлагат в град София, като Б2Б услуги. Сред тях по-отчетливи са почистване на офиси, ние предлагаме и пране на мокетите в ресторанти, конферентни зали, бизнес центрове и други организации.

абонаментно почистване

Абонаментно почистване

Да разгледаме услугите ни, за регулярно почистване на площите или иначе казано - абонаментно почистване. С кого работим, как работим, какво може да получите от нас?

"Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Нашите системи за абонаментно почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

Пране на мокети

"Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

пране на мокети

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полусухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.