четвъртък, юли 22, 2021

Ролетни врати с няколко примера

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител. Нашите гаражни врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Ролетни врати са вид гаражни врати, или охранителни ролетни врати, които се предлагат от фирма "Ник доор" - производител, който извършва доставки в цалата страна.

Благодарим ви, че отново сте с блогът за гаражни врати. Днешната тема са ролетните врати, които предлагаме, малко полезна информация за тях. Приятно четене.

Ролетни врати

Нека започнем с това, че ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. От своя страна, охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

гаражни врати / ролетни врати

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати. Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ.

Искате ли да научите повече, за предлаганите от нас ролетни вратиПосетете нашата страница и вижте всичко, което ви интересува или се свържете с нашите любезни консултанти.

Гаражни врати

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

гаражни врати

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманените гаражни врати ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Вижте още за предлаганите от нас гаражни врати или подължете да четете.

Алуминиевите гаражни врати са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.