четвъртък, август 29, 2024

Премиум пране на мокети в град София

 Премиум пране на мокети от фирма за професионално почистване "Видатекс" - отлични резултати за бизнеса, когато качеството е от значение.

Професионално, премиум пране на мокети от фирма "Видатекс" - специалистите в услугата от най-висок клас, за пране на мокети в София.

Премиум пране на мокети в град София

Премиум пране на мокети в град София
Предлагаме премиум пране на мокети в София, услуга от най-висок клас. Фирма "Видатекс" е синоним за качествено почистване за бизнеса. Премиум почистване - от бизнеса за бизнеса.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи премиум екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Използваме услугите на добър фотограф в София.

Премиум професионални решения за почистване в София

Ние обслужваме с услугите си "пране на мокети" и "почистване на офиси" някои от най-големите офиси в София.

Убедени сме, че когато избирате партньор при фирми за почистване, вие подхождате взискателно, както за всеки детайл от бизнеса си. Изберете фирма за почистване, на която са се доверели други известни с педантизма си бизнес клиенти.

При услугата "пране на мокети" важат същите правила, както и за всички останали стоки и услуги - евтиното си е евтино.

Ние за разлика от много други фирми за почистване на пазара, разполагаме с най-висок клас машини. Чрез съвременни методи се извършва бързо пране и мокета изсъхва само за няколко часа. Мръсотията е отстранена, а вие имате спокойствието, че скъпите мокети ще останат в добро състояние, благодарение на щадящия метод за пране на мокет, които използваме.

„Видатекс“ е първата фирма за почистване, която за първи път в България използва професионални машини на най-високо ниво, за почистване на мокети. Освен качествените машини, с които оперираме, ние внасяме за свои нужди и препарати за почистване на ново, високо за България ниво. Работим с препарати, специално предназначени за почистване на мокети, които съхраняват за по-дълго време тъканите и багрилата им.