четвъртък, юли 29, 2021

Типове гаражни врати, които предлагаме

Типовете гаражни врати, които предлагаме са: секционни врати, ролетни врати, ролетни врати, както и индустриални врати.

Днес ще говорим за типовете гаражни врати, които предлагаме ние. Желаем ви приятно четене.

Гаражни врати

гаражни врати

"Ник Доор" – производител на гаражни врати и охранителни ролетки. Предлагаме автоматика от Elsamec, гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Основното по което се различават гаражните врати е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Израотените от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Секционни гаражни врати

секционни гаражни врати
Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.