вторник, януари 31, 2023

Гаражни врати произведени в България

Гаражните врати на фирма "Ник доор" са произведени в България и се предлагат в цялата страна. От нас ще получите качество на разумни цени.

Защо да изберете български алуминиеви гаражни врати? Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

гаражни врати
Български гаражни врати

Изберете високото качество на българските гаражни врати на фирма "Ник доор" - еталон за качетво. Ние сме основен доставчик на гаражни врати в южна България.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания. Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.