вторник, август 17, 2021

Секционни врати и гаражни врати

Секционни врати са по-висок клас гаражни врати, който се използват за помещения които са с контрол на температурата през зимата и лятото. Те са по-висок клас врати, спрямо алуминиевите и стоманените гаражни врати, предлагат се с монтаж в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и цялата страна.

Фирма "Ник доор" е производител, който извършва монтажи на охранителни ролетки в София и цялата страна.

В днешния материал ще разкажем за предлаганите от нас секционни и стандартни гаражни врати. Желаем ви приятно четене.

Секционни врати

секционни врати
Ние сме производител на секционни врати, които притежават чудесни звуко и топло изолационни качества и извършваме монтаж в София и цялата страна.

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна. Имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Какво представляват секционни врати?

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;
  • Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).

Моля обърнете внимание, че при този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

Имате ли още въпроси относно предлаганите от нас Секционни врати, за които осигуряваме монтаж, както в София, така и във всички градове и села на България? Свържете се с нас в работно време и нашите любезни консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще получите ценово предложение.

Гаражни врати

гаражни врати
В днешния материал ще разкажем повече, за предлаганите от нас гаражни врати. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или посредством формата за контакти.

Гаражни врати от "Ник доор" се предлагат с монтаж в София и цялата страна. Ние сме производител на гаражни врати и охранителни ролетки.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Изработените от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Важен вид гаражни врати са стоманените гаражни врати.  Предоставят високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Алуминиевите гаражни врати са чест избор за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.