сряда, април 20, 2022

Пране на мокет в София и професионално почистване

 Пране на мокет в София и професионално почистване от фирма "Видатекс" - еталон за професионално почистване с пране на мокети в София.

Предлагаме пълен пакет с услуги, за професионално почистване, включително за пране на мокет в София. При нас може да разчитате на решения, за силно замърсени мокети с услугите ни за пране на мокети и различни допълнителни услуги.

Пране на мокети

пране на мокети
Днес ще разкажем за иновативен за страната метод, който ние във фирма „Видатекс“ усвоихме. И така, това е Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Научете повече за Encapsulation метода на пране на мокети и защо е подходящ за твоя офис или хотел.

Представяме ви Encapsulation метод, за пране на мокети, което се появява през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

Какво се случва при професионално пране на мокети в стъпки?

  1. Първата стъпка при пране на мокети е прахосмукиране на мокетите: изсмукването с прахосмукачка е съществена и незаменима част от подготовката на Encap метода. Чрез този процес се извлича голяма част праховите частици, които се абсорбират и задържат в мокетите. Почистването се извършва от двумоторни роторни прахосмукачки.
  2. Предварително третиране на петна: този процес се прилага когато ситуацията или замърсяването го изисква. Може и да бъде пропуснат, тъй като голяма част от петната биват премахнати при самия процес на работа, благодарение на препарата и машината.
  3. Encapsulation: впръскване на специализиран препарат и едновременно втриване в дълбочина на мокета посредством професионална орбитална машина. При контакт с мръсните частици, разтвора ги обвива и ги кристрализира в твърди частици щом изсъхне.

Професионално почистване

Ние сме фирма за професионално почистване в София, която винаги търси най-високите фирмени стандарти. Доверете се на нас да се погрижим за мокета в офиса, хотела или ресторанта ви.

  1. Ние ще се уверим на първо място, че повече праховото замърсяване вече няма да е проблем.
  2. Ще се погрижим за всяка следа, петно и ще осигурим комфортна атмосфера за вашите гости и служители.
  3. Ще ви спестим пари, като удължим живота на мокета ви с до 5 години.
  4. Ще ви споделим нашият опит и знания за това, как да поддържаме мокета си с минимални усилия и дългосрочни резултати.