сряда, юли 22, 2015

За услугата поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт

След изработка на сайт вече има нужда от неговото развитие и поддръжка. Услугата абонаментна поддръжка  на сайт е предназначена както за клиенти, които желаят техническа изправност на уеб сайта, така и за тези, които желаят управление на съдържанието на уеб сайта. Поддръжка е и нашата услуга за създаване на съдържание на съдържание (текстове или снимки) за своя уеб сайт. Така “абонаментна поддръжка на уеб сайт” се явява низ от услуги за поддръжка на сайтове.

Техническа поддръжка

Техническата поддръжка на сайта гарантира изправността на самия уеб сайт, включително всички негови плъгини със съответните настройки. Ние поемаме грижата за постоянната и безаварийна работа на вашия уеб сайт.
При услугата Техническа поддръжка се грижим за:
  редовно техническо обновление (ъпдейти) на уеб сайта;
  предпазване от враждебни действия (опити за сриване на sql, проникване в базата данни и други);
следим за изчерпването на мястото на хостинга;
следим за препълване на пощенските кутии (email);
създаване, деактивиране, смяна на пароли на (email);
добавяне, деактивиране, промяна на правата на потребителите на сайта;
създаване на резервни копия (backup);
Цена 25 лева на месец

Поддръжка на уеб сайт е и нашата услуга за създаване на съдържание на съдържание (текстове или снимки) за своя уеб сайт. Така „абонаментна поддръжка на сайт“ се явява низ от услуги за поддръжка на уеб сайтове.

поддръжка на сайт
поддръжка на сайт
За разграничение на различните дейности по поддръжка на уеб сайт сме създали три услуги, които отговарят на различните изисквания на нашите клиенти.


Структурна поддръжка

Структурна поддръжка на сайт е услуга, предназначена за нуждаещите се от администрация на съдържанието на своя уеб сайт. Включва услугите:
управление на структурата на уеб сайта: менюта (добавяне, преименуване, премахване), добавки (инсталиране след закупуването им);
 управление на съдържанието на уеб сайта – качване, сваляне, промяна на текстове и снимки (само на подадени от клиента материали);
свързване на уеб сайта със социални мрежи – добавяне на бутони под публикациите и (при нужда) на видно място в сайта;
управление на rss емисиите на уеб сайта;
други дейности: по договаряне;

Отпушване на канали през юни

Освен мазнини, косми и мокри кърпички са другите обичайни причини, за нуждата от услугата „отпушване на канали София“. Когато запушването е причинено от сплъстени косми или от мокри кърпички, ние използваме друга специализирана глава, с която ги вадим от канала.

Отпушване на канали през юни – новини

Важно – не опитвайте и не позволявайте Отпушване на канали през юни – новини от косми или мокри кърпички да бъде изблъсквано навътре в канала. Това само ще затрудни отпушването му в по-късен етап.
Запушване на канал от корени на растения. При това отпушване на канали се използва накрайник, който функционира като трион, с който корените се изрязват и изваждат.
Запушване от твърди предмети. При запушване на канали от твърди предмети, това най-често са остатъци от строителни работи в дома. Строителните отпадъци (латекс, цимент и други) трябва да бъдат разбити или изблъскани до шахтата, от където се изваждат.

Любопитно за каналите …

Най-старите известни канали са строени в Месопотамия около 4000 пр.н.е. Големият китайски отпушване на канали през юни – новини е най-големият канал в античността. След 14 век с мрежа от канали се отводняват големи райони в Нидерландия. В началото на Индустриалната революция каналите са важно средство за транспорт на стоки и суровини преди развитието на железниците.
Прочетете още не за отпушване на канали, а за тяхната история.

Търсите къртене на баня в София?

Кърти чисти извозва на  баня е пакетна услуга, в която влизат дейностите:

  • Къртене на плочки в банята (фаянс или теракот);
  • Демонтиране на тоалетната чиния;
  • Демонтиране на мивката в банята;
  • Демонтиране на сифона и тръбите;
  • Чувалите с които изнасяме изкъртения материал;
  • Изнасяне на отпадъците от дома ви;
  • Извозване до сметище на изкъртеното от банята
Кърти чисти извозва за баня в София?

Кога се налага услуга къртене на баня?
Когато му дойде времето на услугата къртене на баня – всички разбираме това.
Освен при естетически ремонти – къртене на баня се налага и когато има проблеми – течове от тръби, мухъл, промяна на пътя на тръби, преустройства и други.
Ако освен услуги в кърти чисти извозва имате и други нужди – обърнете се към специалистите в оптимизация на сайт.

Грижа за сайта и SEO оптимизацията

Пълноценната оптимизация (SEO) е постоянен процес, а не еднократен акт, който започва и завършва във времето. В началото на оптимизацията (SEO) се извършват множество специализирани дейности, свързани с организацията на сайта и текстовете, и други, свързани с видимостта му за търсещите машини. Когато сайтът е поставен на здрави основи, започва допълнителната, по-малко времеемка част – неговата поддръжка. Основен елемент при този процес е добавянето и обновяването на съдържанието му – нови текстове, създаване на общност от хора, социални дейности.

За услуга къртене на баня

Сред най-популярните услуги за къртене е свързана с банята. Банята е почти като моден артикул – след 5-6 години вече е амортизирана и демодирана, за това и е препоръчително да се прибегне до ремонта и. Къртене на баня, а след това чистене и извозване на отпадъците. В крайна сметка идва време за ремонта.
С избора на услугата услуга къртене на баня – вие получавате възможност да започнете бързо ремонтните работи във вашия дом или офис.