петък, януари 14, 2022

Качествено пране на мокет в София

Качествено пране на мокети в град София, от фирма за професионално почистване в София. Ние предлагаме най-високо качество за пране на мокет.

Запознайте се с най-качествената услуга, за пране на мокети в София. Ние с гордост можем да заявим, че предлагаме най-качествено пране на мокет в град София. Имаме техника на най-високо ниво и можем да почистим хиляди квадратни метри мокет за броени часове.

Пране на мокет в София

качествено пране на мокет
Почистването на меки подови настилки включва: почистване на мокети и почистване на килими. "Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

Освен качествените машини, с които оперираме, ние внасяме за свои нужди и препарати за почистване на ново, високо за България ниво. Работим с препарати, специално предназначени за почистване на мокети, които съхраняват за по-дълго време тъканите и багрилата им.

Нашите предимства като фирма, за пране на мокет в София

Ние сме фирма за почистване с дейност в град София, като сме ориентирани предимно към нуждите на бизнес клиентите. Свържете се с нас, за да изготвим оферта съобразена с вашите нужди след безплатен оглед.

При изготвяне на цени за пране на мокети във „Видатекс“, както за бизнес клиенти, така и за частни лица, ние се водим от желанието си да предложим изгодни условия, да спестим ненужни разходи.

Предимствата за частни лица са очевидни. 

Ние не натоварваме частните лица с излишни разходи и скрити такси. Нашите цени за пране на мокети са крайно ясни. Поръчате ли при нас изпиране на мокетите си, единственото условие е поръчката ви да е на стойност поне 40 лева. 

Всичко останало – преместване на мебелите в помещението, качването на оборудването ни при наличие на работещ асансьор и нашите транспортни разходи в рамките на града – това е за наша сметка.

Ясни цени за бизнеса, за пране на мокети

Ние имаме ясна политика по отношение на цените за фирми, когато предлагаме пране на мокети в София. Цените за пране на мокети зависят от състоянието на мокета в помещенията – неговата поддръжка до момента. След като се запознаем със състоянието на мокета в помещенията, ние ще дадем индивидуална оферта. Посочените цени са ориентировъчни, но максимално близки до крайните.