вторник, май 07, 2019

Платформа за кола от Холандия

Платформа за кола от Холандия

Платформа за кола от Холандия (Нидерландия) до България. Предлагаме и обратния маршрут - платформа за кола до градове в Холандия на добри цени.
Предлагаме редовни курсове с платформа за кола от Холандия до България. При заявка можем да посетим което и да е селище в кралство Нидерландия.

Доставката на автомобилът или автомобилите също се извършват до всяко селище в България. Свършете се с нас, за да уточним възможните дати, в които да бъде извършен превозът.


Моля не забравяйте, че трябва да ни уведомите за размерите и теглото на транспортирания автомобил или да ни дадете информация за марката, моделът и годината на производство, както и подробности: три, пет врати, комби, тип двигател и други. Подробност е, дали с автомобила се пренася например и резервен комплект гуми.

Групажен транспорт от Холандия

Предлагаме групажен транспорт от България до Нидерландия, Германия, Австрия и страни в централна Европа.

Извършваме групажни превози между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:

Групажен транспорт от ГерманияГрупажен транспорт към Германия
Групажен транспорт към НидерландияГрупажен транспорт от Нидерландия
Групажен транспорт към БелгияГрупажен транспорт от Белгия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за групажи по всички изброени направления.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.
Предлагаме групажи единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

Транспортната услуга е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.