петък, септември 24, 2021

Транспортни услуги в България и международен транспорт

Транспортни услуги в България и страните от ЕС. Предлагаме транспорт на товари, включително групажен транспорт в България и част от страните от ЕС.

Предлагаме разнообразни транспортни услуги в България и част от страните от ЕС, като партфолиото ни включва хладилен транспорт и превоз на опасни товари при някои условия. Имаме редовни групажни линии към Гърция и Румъния, както и регулярни превози към Германия и други страни от централна Европа.

Транспортни услуги

транспортни услуги
Имате нужда от качествени транспортни услуги в България или страна от ЕС? На правилното място сте, ние можем да предложим разнообразие от услуги като време и цена. Гъвкавите ни условия за транспортните ни услуги ще ви очароват и ще изградим заедно едно чудесно партньорство.

Извършваме транспортните си услуги по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. Попитайте нашите спедитори, за транспорт по слабо натоварени направления, в нашата страница за контакти. Нашите специалисти в логистиката ще ви консултират, за да получите най-добрата транспортна услуга. Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари (ADR), както и хладилни товари при най-добри условия.

За транспортни услуги използваме сухопътни превози, а за експресни въздушен транспорт. Предлагаме качествени услуги, за международен транспорт по предпочитания от вас начин. В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги между произволни точки в България с товарни автомобили, по вода (по река Дунав), въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

Не твърдим че сме най-добрите на пазара за транспортни услуги, но предоставяме услуги за транспорт и логистика високо ниво, при това на изключително разумни цени. Предлагаме всички видове транспорт с товарни автомобили, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване.

Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги. Извършваме разнообразни превози на насипни, комплексни товари, малки товари с размер на европалет. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди, а ние от своя страда да предложим отлично решение в желаните от вас срокове.

Международен транспорт

Изберете международен транспорт на висота, предлагаме пълен набор от услуги за транспорт и логистика, както и транспортни услуги у нас, на цели и групажни и цели товари. Предлагаме международни транспортни и логистични услуги, като си партнираме с някои от най-добрите транспортни фирми у нас, за да предоставим възможно най-добра услуга, на най-добри цени. Изберете международен транспорт, на добри цени, който да ви удовлетвори.

Ние сме българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

  • Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги.
  • Намираме оптимални решения, за международен транспорт.
  • Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Предоставяме качествени услуги, за транспорт и логистика в България и ЕС. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – опитайте нашите качествени услуги.