събота, септември 10, 2016

Международен транспорт от добра транспортна фирма

Добър избор за международен транспорт с една от най-добрите малки транспортни фирми в София.

транспортни фирмиМеждународен транспорт

Извършваме международен транспорт в Европа, като най-често пътуваме по редовните ни групажни линии към Гърция, Италия, Германия и Нидерландия..
Вижте подробности за нашите релации. Оперираме със собствен транспорт и това ни позволява да дадем добри цени, за транспортни услуги в България и за международен транспорт.
Фирма „Стабо транс“ извършва международни превози изключително в рамките на Европейския съюз и Европейската икономическа общност (Швейцария, Норвегия).

Транспортни фирми - добрият избор

Ние сме семейна транспортна фирма, базирана в град София. Свържете се една от добрите транспортни фирми в София и България. Извършваме транспортни услуги на товари в страната и чужбина по направленията:
  • групажен транспорт към Гърция
  • групажен транспорт към Италия
  • групажен транспорт към Германия
  • групажен транспорт към Нидерландия;
Ние сме от транспортните фирми, които разполагат със собствена складова база, модерни ремаркета и съвременни влекачи с евро 6 стандарт.
Малките и средни транспортни фирми са гъвкави, можем да предложим изгодни цени и атрактивни условия, за транспорт на товари. Свържете се с нас и попитайте за транспорт на товари по вашето направление.