понеделник, април 28, 2008

Тъпички женички 2 - 19 уникални фотографии специално за нашите читатели

Не, не и не! Не мога да се въздържа и да не публикувам уникалните снимки, които хората (разбирай жените) публикуват в сайтовете за запознанства. Не твърдя, че мъжете не слагат също толкова смешни, но аз не се интересувам от тях, поне не като сексуални партньори.

Тази вечер ще ви представя 19 уникални фотографии, събрани за по малко от 20 минути разходка напосоки из популярен сайт. Не ми се и мисли на какво може да се натъкне човек при по внимателно и системно търсене.

Представям ви моето вдъхновение: Васка Василкова - професионално почисване!Това е рекламна снимка, демек нея вижда потребителят в началото. Подсказвам - тя излъчва страст.Познайте от раз - коя е вашата бъдеща истинска любов!Има и вариант с тийнки.Семейните тържества тържествуват в категорията!Още може-е-е-е.Серия "Аз и мой приятел". Аз съм готина, вижте как миличко изглеждам до пийналия ми приятел:)Сърцето ми бе грабнато от модификация на горната серия до "модни вечерни и спортни облекла".Като порасна ще се возя в бяла рокля в още по нов, лъскав и хубав модел!А тази дива? Тя е от Перник ...Представям ви разновидност на серията "клекнала до едно цвете в градинка".Скиви к`ъв гоцки фон имам, ама и аз съм джиджана.И иде ред на професионалистките.Дамата с кученцето в спортен вариант.Миловидно, някак си.Пиши ми, виж как елегантно мога да се храня!Франки? Франки-и-и? ФранкенкИнщайнка.Малка, но пък се гушка добре, може и други работи да умее. Искам и аз в Дупница!Какъв по достоен край на представянето от този?!?