четвъртък, август 05, 2021

Ролетни гаражни врати от "Ник доор"

Ролетни гаражни врати от "Ник доор" - производител на всички видове гаражни врати. Предлагаме стоманени, алуминиеви, охранителни ролетки и други, с монтаж в София и всички други селища в страната.

Благодаря ви, че отново сте с блогът на фирма "Ник доор" - производител на гаражни врати, който извършва монтажи във всяко селище. Желаем ви приятно четене, а ако имате въпроси относно предлаганите от нас гаражни врати, моля свържете се с нашите любезни консултанти.

Как става всичко - как да изберем гаражна врата, как се случва монтажът?

Гаражни врати
След като разговаряте с наш представител по телефона, ние ще ви помогнем да направите своя избор, за гаражни врати. След като уточним всички подробности, наш представител ви посещава (без значение дали се в София, Пловдив, Бургас, по-малък град или село), за да вземе размери за вратата. 

В зависимост от избрания материал, ние произвеждаме желаната гаражна врата (дали е алуминиева, стоманена, дали е с метални решетки подходяща за някои търговски обекти, които не желаят нищо съществено да закрива витрината - ние я изработваме. След това ви посещава нашият екип от монтажници, които извършват монтаж и снимат резултата.

Ролетни врати

ролетни врати
Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване. Разбира се, монтажът е на изключително изгодна цена за монтажи в София, Варна, както и много други селища.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Секционни врати

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

Често ни питат - колко бързо може да се извърши монтаж в град София? Производството и монтажът на вратата зависи от нашата натовареност, но обикновено е в рамките само на няколко дни.

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.