четвъртък, март 26, 2015

поддръжка на сайт

Техническа поддръжка на сайт


Техническа поддръжка на сайт Услугата "техническа поддръжка на сайт" включва следното: - редовно обновяване на софтуера; - защита от вируси и хакери (проникване в базата данни, инсталиране на вируси); - управление на административни роли, за сайта; - управление на пощенските кутии (email) при желание на клиента; - създаване на резервни копия (backup);

Сигурност за вашия сайт и данни Ако имате стотици посещения на ден във вашия сайт, вие сте потенциална мишена за хакерите. С абонамент за "техническа поддръжка на сайт", избягвате опасностите.

За услугата поддръжка на сайт


Редовно обновяване и по-малко технически проблеми С услугата "техническа поддръжка на сайт", ние поемаме грижата, за техническата изправност. С редовни технически обновявания, риска от сривове или успешни атаки на хакери намалява няколко пъти. Без неразбираеми изрази Специалистите във всяка област има свой собствен жаргон.

Ние общуваме вместо вас с техническите лица, а с вас говорим на разбираем език. Защита от нелоялни служители и конкуренти Инсталираме при нужда допълнителни защити на сайта. Чрез стриктно разпределение на ролите, филтрираме лицата с достъп до определена информация, когато такава се съхранява в уеб сайта.

Поддръжка на сайт - поддръжка на съдържанието 


Поддръжка на съдържанието Услугата "поддръжка на съдържанието на сайт" е насочена към тези фирми, които не желаят или нямат възможност да се грижат за обновяването на съдържанието на своя сайт.

 Пие поемаме грижата за: - добавяне, премахване, подмяна на текстове; - добавяне и премахване на снимки, картинки, рекламни банери, таблици, каталози и други; - добавяне, премахване на нови менюта и страници; - връзки със социални мрежи като Facebook - добавяне на бутони "харесай" и други; Цените за поддръжка на сайт зависят от обема задачи, отстъпки за количество, отстъпки за редовни клиенти и други

Международен транспорт

Как да се сдобиете с най-добри цени, за международен транспорт в България? Изберете за свой спедитор „ДА-ЛОГИСТИКА“ – ние осигуряваме най-добри цени в бранша.

Добри цени за международен транспорт

Предлагаме международни транспортни и логистични услуги, като си партнираме с някои от най-добрите транспортни фирми у нас, за да предоставим възможно най-добра услуга, на най-добри цени. Изберете международен транспорт, на добри цени, който да ви удовлетвори.

Международен транспорт – качествени услуги на разумни цени


За транспортни услуги за транспорт у нас и за международен транспорт си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени.

Отпушване на канали


Предлагаме изключително изгодни цени, за отпушване на канали в град София. Денонощна реакция – всеки ден 24 часа в денонощието.
отпушване на канали
отпушване на кана
При проблем със запушени канали в София – обърнете се към специалистите по отпушване на канали.
Когато имате проблем със запушен канал и имате нужда от услугата „Отпушване на канали“ в събота – ние сме на разположение по всяко време на денонощието.

Запушен канал – няма проблеми, с фирмата за отпушване на канали в София

Ние сме фирма специализирана в услуги като отпушване на канали, вик услуги, изграждане на водопроводи и канализация и други.