четвъртък, март 10, 2022

Пране на мокети от професионалисти

Пране на мокети от професионалисти, за професионалисти. Ние във фирма за професионално почистване "Видатекс" знаем всичко за пране на мокети.

Научете всичко важно, за прането на мокети, което се предлага от фирма за професионално почистване "Видатекс". Ние можем да сме от полза на фирмите, които имат големи площи застлани с мокет, който трябва да се обработи и да изсъхне бързо. Предлагаме решения и за фирми с непрекъснат цикъл на работа.

Пране на мокети от професионалисти

пране на мокети
Повечето съвременни офиси от висок клас са застлани с мокети, което налага при услугата ни почистване на офиси, да се извършва и другата наша услуга пране на мокети от професионалисти. Ние предлагаме качествена услуга, за клиенти които държат на високото качество на услугите за пране на мокети и почистване на офиси - две взаимно свързани услуги за почистване от "Видатекс".

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета. Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Професионалното пране на мокети във "Видатекс" се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване - с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите - съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво - ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество - всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от "Видатекс";