вторник, октомври 05, 2021

Гаражни врати цени



Гаражни врати цени с монтаж в София или вашият град, село, махала. Ние можем да произведем и доставим гаражни врати на приятелски цени.

Днес ще говорим основно за нашите цени за гаражни врати, които можем да кажем без преувеличение, че са като за приятели, защото всеки наш клиент е и наш приятел и заслужава високото качество, което гарантираме.

Гаражни врати

Гаражните врати от производителят "Ник доор" с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

гаражни врати
гаражни врати

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Гаражни врати от „Ник доор“ ЕООД – производител на гаражни врати и охранителни ролетки. Предлагаме автоматика от Elsamec, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Кратко обяснение: гаражните врати са два типа – гаражна секционна и гаражна ролетна. Вижте повече за предлаганите от нас ролетни врати.

Гаражни врати цени

гаражни врати цени
Днес ще поговорим за гаражни врати и цени на които могат да бъдат поръчани. Разбира се, че цените на гаражните врати зависят от разбера им, материала то който са изработени, екстрите които има в тях.

Към гаражните врати може да бъдат поръчани и различни добавки, които да ги направят по-удобни за експлоатация, по-красиви и други, вижте нашата страница с цени за гаражни врати, за повече подробности.

ГАРАЖНИ ВРАТИ И ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ:

 

- стоманени ламели H=105 mm, B=0,6 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ „ОПЛЕТКА”:

 

- вълнообразно формовани стоманени ромбоиди от пръти Ф8 mm;
- поцинковани, прахово боядисани;
- цвят бял RAL 9003;
- секретно заключване;
- доставка монтаж и ДДС;

Включени екстри
- четки и гумени уплътнения;
- масивни омега водачи, за ролетки над 4000 мм широчина;

до 3 кв. м - 490 лв.до 3 кв. м - 510 лв.
3 - 4 кв. м - 165 лв.3 - 4 кв. м - 170 лв.
4 - 5 кв. м - 149 лв.4 - 5 кв. м - 154 лв.
5 - 6 кв. м - 138 лв.5 - 6 кв. м - 143 лв.
6 - 7 кв. м - 122 лв.6 - 7 кв. м - 127 лв.
7 - 8 кв. м - 117 лв.7 - 8 кв. м - 122 лв.
над 8 кв. м - 112 лв.над 8 кв. м - 117 лв.
Цените са на брой ролеткаСтатична оплетка с рамка - Бяла - 90 лв. на кв. м.
 Статична оплетка с рамка - Бяла на панти + 20 лв. / л.м. за каса


АЛУМИНИЕВИ ГАРАЖНИ ВРАТИ  ЦВЯТ БЯЛАЛУМИНИЕВИ ГАРАЖНИ ВРАТИ ЦВЯТ: RAL7016, RAL9006, RAL8014, RAL8003
до 3 кв. м. - 550 лв. / бр.до 3 кв. м. - 580 лв. / бр.

Гаражните врати се изработват най-често от стомана или алуминий. Разбира се, има врати тип летящо крило, както и секционни гаражни врати, за които ще поговорим подробно в друг материал. Ето и информация за стоманените и алуминиевите гаражни врати.

Стоманени ролетни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Красота и изящество за вашата врата, осигуряваме с достъпните цени на най-предпочитаните декорации от дъбово и орехово дърво.