сряда, септември 18, 2024

Български качествени ролетни врати

Български качествени ролетни врати с отлични цени от производителят. Ние сме фирма“Ник Доор“ и сме производител на ролетни врати и охранителни ролетки от висок клас на разумни цени.

Ние произвеждаме ролетни врати от здрава стомана или леки, здрави и тихи от алуминий, при това на отлични цени, с бърз монтаж.

Ролетни врати и цени

Български качествени ролетни врати
Фирма „Ник Доор“ е българска фирма, която предлага висококачествени български ролетни врати, изработени от алуминий или стомана, на разумни цени. Вижте и подробности за нашите изделия.

За произведените от нас ролетни врати от стомана, можем да кажем, че те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Тук ще откриете нашите актуални цени за ролетни врати, моля свържете се с нашите консултанти, за ценово предложение.

Алуминиевите ролетни врати са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Вижте и информация, за предлаганите от нас пешеходни врати.