понеделник, октомври 31, 2022

Пране на мокети в София

Пране на мокети в София от фирма за професионално почистване. Най-добрите услуги, за професионално пране на мокети са при нас.

Получете най-качествената услуга, за пране на мокети в София от най-добрите. Ние работим със съвременна техника, препарати на световно ниво и добре обучени служители.

Пране на мокети в София

пране на мокети в София
Най-високото качество се постига със съвременна техника - ние разполагаме с последно поколение техника, за пране на мокети. Използваме най-висок клас препарати, за професионално пране на мокети в София.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката. Как работи екстракцията при пране на мокети? Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета. 

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Гаражни врати и охранителни ролетки от производител

Гаражни врати и охранителни ролетки от производител - фирма "Ник доор". Ние сме едни от най-добрите на пазара на гаражни врати в България.

Вижте най-важното за предлаганите от нас гаражни врати и охранителни ролетки. Всичко важно може да научите и от нашите консултанти или в уеб сайта ни в съответната страница.0431

Гаражни врати

гаражни врати и охранителни ролетки
Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Изберете най-подходящия продукт за вашите нужди – гаражни врати, охранителни ролетки, секционни врати с топлоизолация.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Охранителни ролетки

Ние сме производител, при нас може да откриете всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Вижте повече за нашите охранителни ролетки тип шахматно разположени планки или класическа тръбна оплетка осигуряват отлична защита.

  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество.