понеделник, октомври 31, 2022

Гаражни врати и охранителни ролетки от производител

Гаражни врати и охранителни ролетки от производител - фирма "Ник доор". Ние сме едни от най-добрите на пазара на гаражни врати в България.

Вижте най-важното за предлаганите от нас гаражни врати и охранителни ролетки. Всичко важно може да научите и от нашите консултанти или в уеб сайта ни в съответната страница.0431

Гаражни врати

гаражни врати и охранителни ролетки
Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Изберете най-подходящия продукт за вашите нужди – гаражни врати, охранителни ролетки, секционни врати с топлоизолация.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Охранителни ролетки

Ние сме производител, при нас може да откриете всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Вижте повече за нашите охранителни ролетки тип шахматно разположени планки или класическа тръбна оплетка осигуряват отлична защита.

  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • водачи за движение с дебелина  2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм;
  • водачи тип „Омега” – двустранно огънат с дълбочина 70 мм, има четки и гума;

С или без електромотор?

Вратите могат да се вдигат ръчно с манивела или с електромотор, има опция за отваряне при липса на електричество.

Няма коментари: