сряда, октомври 20, 2021

Охранителни ролетки и гаражни врати с монтаж от производител

   Ние работим с монтажни екипи, които осигуряват монтаж на избраните врати.

Интересувате ли се от това, да получите охранителни ролетки и гаражни врати на разумни цени? Ние като производител на гаражни врати, можем да предоставим изключителни цени.

Охренителни ролетки

И така, темата днес са охренителните ролетки, които произвеждаме и монтираме в цялата страна. Ние можем да предоставим качеството, което очаквате, а нашите монтажни екипи извършват монтажите с качеството, на което ние държим.

Охранителни ролетки от водещ производител на средства за защита в България. Предлагаме охранителни ролетни щори (охранителни решетки) от различен тип. Проста оплетка, тип плътен ламел, тип перфориран ламел, тип тръбна оплетка.

Произвеждаме всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Охранителни ролетки тип плътни метални ламели са тип охранителни ролетни ролетни врати предлагат изключително високо ниво на сигурност. Предлагат се в много цветове и нюанси.

охранителни ролетки
охранителни ролетки

Предимсва на ролетките с плътни ламели:

  • удобни за промишлени халета;
  • подходящи за гаражи;
  • практични за бизнес сгради и частни домове;
  • прахово боядисване в цвят по избор;

Подробности за типа решетка:

  • поцинкована ламарина с дебелина 0.6мм. или 0.8мм;
  • поставят се гумени уплътнения и четка за по безшумна работа;
  • барабани и пружини на Италианската фирма „Машинара“;
  • съответствие с основните европейски стандарти (EN 13241 -1);

Тип перфорирани ламели (охранителни щори)

Има два типа перфорирани ламели – с едра и със ситна перфорация. Охранителните решетки с перфорирани ламели имат отвори, през които се осигурява идеална видимост към помещението. Намират широко приложение за витрини на магазини в бизнес центрове или оживени улици.

Гаражни врати

гаражни врати
гаражни врати

Кратко обяснение: изработваните от нас гаражни врати са два типа – гаражна секционна и гаражна ролетна. Вижте повече за предлаганите от нас ролетни врати. Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях. Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Как се случва всичко, до доставката на вашата гаражна врата?

След като разговаряте по телефона с нашите консултанти, за гаражната врата от която имате нужда, наш представител посещава обекта, взема нужните размери и след това ние изработваме вашата гаражна врата.