понеделник, декември 08, 2014

Къртачни услуги върху горещ ламаринен покрив

Първо да честитим студентския празник! Пожелаваме на студентите умерено пиене, много хубави емоции и чиста глава, за изпитите през януари:)

А когато имате нужда от къртене, но не на учебния материала а на стени - ние сме на среща!

Кърти чисти извозва

Предлагаме всички видове къртачни услуги, включително къртене на бетон, къртене на стени и бани. Нашите къртачни услуги са на най-добри цени в бранша.
къртачни услуги
Кърти чисти извозва София

Предлагаме своите къртачни услуги и услуги за извозване на строителни отпадъци, както и множество допълнителни услуги като събаряне на сгради, почистване на мазета и хамалски услуги в град София и околностите. За това и при нас е в сила определението: кърти чисти извозва София.

Къртене на бетон

 Имате нужда от услугата къртене на бетон, която по същество е ядрото на услугата "кърти чисти извозва" в следните случаи: Когато желаете да усвои балкон или тераса ви е нужен специалсти, за къртене на бетона в под прозоречното пространство. Когато искате да съедините терасата със стая е нужен професионалист, за къртене на бетона от ненужната вече стена.

Когато искате да разширите отвор на прозорец или врата в панелното си жилище, ние отново сме насреща. Панелите са изградени от арматура и бетон. И други - когато имате нужда да премахнете каквато и да е друга бетонна част от своя дом, офис или ателие, ние сме насреща.

Какво особено за международния транспорт

Транспорта е услуга при която най-важни са цената и времето за изпълнение. Ние отговаряме и на двете важни условия - можем да дадем изключително добра цена за международен транспорт, както и да осигурим удобните за вас време за тръгване и пристигане.

Международен транспорт - как да изберете и защо от нас?

„ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната. Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги. Намираме оптимални решения, за международен транспорт. Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Транспортни услуги

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR. Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги в страната и международен транспорт с товарни автомобили, по вода, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

Едно зелено почистване на домове

[caption id="attachment_943" align="alignright" width="300"]почистване на прозорци Почистване на домове, почистване на стъкла[/caption] С какво месец декември е по-различен от останалите, когато говорим за почистване на домове? Почистване на домове“ от професионалисти  
Екологично чисти материали, за по-качествен живот
Избиайки нашите услуги за професионално почистване - вие избирате "почистване на домове" с екологично чисти материали. Така получавате защита на здравето ви, както и това на близките ви и домашните любимци.  

Подробности, за услугата "почистване на домове"

Хол / спалня
  • Машинно (ръчно) почистване на твърди подови настилки Машинно почистване на меки настилки Почистване на прах от телевизионна и компютърна техника Почистване на радиатори и первази Почистване на стъкла и дограма Почистване на врати Почистване на огледала Почистване на осветителни тела, ключове, контакти Почистване и полиране на обзавеждане
  Кухня
  • Почистване на кухненски плотове Почистване на кухни Почистване на кухненски шкафове, маси и етажерки Почистване на мивка Прахосмукиране Почистване на твърди подови настилки Почистване на кухненски и домакински уреди(външно) Почистване на стъкла и дограма Изхвърляне на отпадъци Подмяна на пликове за отпадъци
  Баня/Тоалетна
  • Почистване на мивка Почистване на баня и тоалетна Почистване на баня и тоалетна Почистване на тоалетна чиния Почистване на вана, душ кабина, джакузи Почистване на фаянс(под и стени) Почистване на огледало Почистване на шкафове и други