понеделник, декември 08, 2014

Къртачни услуги върху горещ ламаринен покрив

Първо да честитим студентския празник! Пожелаваме на студентите умерено пиене, много хубави емоции и чиста глава, за изпитите през януари:)

А когато имате нужда от къртене, но не на учебния материала а на стени - ние сме на среща!

Кърти чисти извозва

Предлагаме всички видове къртачни услуги, включително къртене на бетон, къртене на стени и бани. Нашите къртачни услуги са на най-добри цени в бранша.
къртачни услуги
Кърти чисти извозва София

Предлагаме своите къртачни услуги и услуги за извозване на строителни отпадъци, както и множество допълнителни услуги като събаряне на сгради, почистване на мазета и хамалски услуги в град София и околностите. За това и при нас е в сила определението: кърти чисти извозва София.

Къртене на бетон

 Имате нужда от услугата къртене на бетон, която по същество е ядрото на услугата "кърти чисти извозва" в следните случаи: Когато желаете да усвои балкон или тераса ви е нужен специалсти, за къртене на бетона в под прозоречното пространство. Когато искате да съедините терасата със стая е нужен професионалист, за къртене на бетона от ненужната вече стена.

Когато искате да разширите отвор на прозорец или врата в панелното си жилище, ние отново сме насреща. Панелите са изградени от арматура и бетон. И други - когато имате нужда да премахнете каквато и да е друга бетонна част от своя дом, офис или ателие, ние сме насреща.

Няма коментари: