понеделник, март 11, 2019

Превоз на автомобили от Германия до България

Превоз на автомобили от Германия до България на разумни цени с kstrucks.bg. Ние предлагаме транспорт от цяла Германия до всяка точка в България.
С какво можем да сме полезни? Нашата услуга за превоз на автомобили от Германия до България е изградена за вашето удобство. Ние имаме удобен график, в който обикновено можем да включим желаното от вас направление в удобното за вас време.
Превоз на автомобили от Германия до България с kstrucks.bg. Ние извършваме превоз на коли от Германия до всяка точка на България. Предлагаме добри цени и срокове.
Търсите превоз на автомобилите от Германия на разумна цена? Можем да осигурим добра цена и сигурен превоз, но за да направим оферта, за превоз на колата или колите, ние се нуждаем от информация.
Свържете се с нас, като ни изпратите следните данни:
  • начална и крайна точка (например транспорт от Франкфурт до Плевен);
  • брой коли (микробуси, резервни части), които трябва да се превозят;
  • кога трябва да отпътуват;
  • има ли краен срок, в който трябва да пристигнат;
  • габарити на превозните средства (има разлика между късата и дълга база на някои модели);
  • телефон за връзка;
  • електронна поща;
Превоз на автомобили от Германия
Превоз на автомобили от Германия

За услугата превоз на автомобили от Германия

Предлагаме превоз на автомобили от Германия до България, като оперираме на цялата площ на Федералната република. Разбира се можем да предложим превоз на добри цени, при определени условия. Едно от тях е, да имаме курс в желаното от вас време и направление.
Можем да организираме превоз съобразно вашите нужди и за нас ще бъде удоволствие да работим заедно. Ако в конкретния момент не разполагаме със собствен транспорт до тази точка? Тогава извършваме превоза на автомобили с наши партньори.

За нас

Разполагаме със собствена платформа и извършваме редовни курсове към страната. Предлагаме превоз на леки и товарни автомобили от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия) до всички населени места в България.
От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за транспорт на кола, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.
Вижте страница с цени, за да се запознаете с цената на услугата по най-често поръчваните направления.