вторник, септември 28, 2021

Пране на мокет в София от фирма "Видатекс"

   Пране на мокет може да се звърши по един от двата метода - екстракция или с полусухото пране. Днес ще разкажем подробно за прането на мокет по втория - по-бърз, по-щадящ метод.

Пране на мокет в София, за перфектна чистота и при силно замърсени мокети. Ние предлагаме решения за мокети решения за мокетите, за по-дълъг живот. Нашите препарати са максимално щадящи към цветовете, а машините ни са от висок клас и щадят вашия мокет.

Нашите редовни читатели знаят, че предлагаме два метода за пране на мокети - класически с екстракция и т.н. полу сухо пране.

Пране на мокет

пране на мокети при почистване на офиси

Encapsulation е метод за пране на мокет, разработен през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки. Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Предимства на Encapsulation метода:

  • Кратко време за съхнене – мокетите ще бъдат сухи и помещенията готови за ползване за по-малко от 1 час;

  • Удължаване живота на комерсиалните мокети в офиси и хотели, което от своя страна спестява средства на собствениците на бизнес в дългосрочен план;
  • Запазва мокетите по-дълго време чисти след почистване.

Случвало ли ви се е след почистване всичко да изглежда добре, но само след няколко дни, когато мокета изсъхне напълно всички петна а и нови да се появят наново? При Encap метода няма такава опасност благодарение на препаратите, които използва.

  • Значително по-евтин метод на почистване за разлика от Екстракцията. Това се постига благодарение на по-добрата ефективност на сухото пране спрямо изпирането чрез екстракця;
  • Безшумен метод на почистване. С него може да се работи на места където процеса на работа е непрекъснат и няма как да се прекрати, за почистване на помещенията. Подходящ е за кол центрове, хотели, казина и други бизнеси с постоянно присъстващ персонал.

Почистване на офиси

Услугата ни за почистване на офиси включва в себе си прането на мокети, но обема и много други услуги, като почистване на прах, събиране на отпадъци, хигиената на мокрите помещения, почистване на стъкла и други.

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Колкото качествен и добър да е един препарат или машина, ако не се използва по предназначение и с правилен подход, то крайният резултат не е задоволителен. През годините сме се учили от всяка грешка, за да израстнем до нивото на което сме. Можем да Ви предложим най-доброто решение за Вашите мокети. Ние ще осигурим обучение за професионално почистване на вашия персонал.

Всеки мокети и всеки бизнес са различни. Именно поради тази причина трябва да се подхожда професионално с поддръжката. Ние можем да обучим Вашите служители да работят като професионалисти.

Те ни се довериха, направете го и Вие – "Суит Хотел Софи", "ЧЕЗ България" и много други големи фирми.

Секционни гаражни врати в София

 

 Секционни гаражни врати в София с монтаж, осигурен от производителят на гаражни врати "Ник доор". Внимание - качествени секционни врати в София от производителят - от производство до монтаж в София.

Секционните врати са най-луксозните гаражни врати, които предлагаме с монтаж в София и цялата страна. Ние сме производител на гаражни врати, като марката "Ник доор" е символ на качество в България. Имаме хиляди монтажи в цялата страна.

Секционни гаражни врати в София

Темата на днешния материал е секционни гаражни врати с монтаж в София. Нашите мобилни екипи осигуряват монтаж на гаражните врати от типа - секционни врати в града, в удобно за вас време.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;
секционни врати
секционни врати - луксозни гаражни врати

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

 

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Какво представляват секционни врати?

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.