сряда, август 04, 2021

Гаражни врати и секционни врати - каква е разликата?

Каква е разликата между "обикновените" гаражни врати и секционни гаражни врати? Най-общо казано, секционните врати са по-висок клас гаражни врати. Всички наши гаражни врати, включително секционни гаражни врати се предлагат в София и страната.

секционни гаражни врати
Днес ще разгледаме по подробно секционните гаражни врати, разбира се в контекста на гаражните врати, които предлага фирмата за монтаж в София и страната. Приятно четене.

Гаражни врати


Фирма "Ник Доор" предлага монтаж, на произведени от нас гаражни врати в София и цялата страна.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа:

Секционни врати

секционни врати
Предлагаме ли монтаж на секционни гаражни врати в София? Отговорът е да, предлагаме монтаж на избраната от вас гаражна врата в столицата и страната.

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Ролетни врати

ролетни врати
Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване. Предлаганите от нас ролетни гаражни врати се монтират в София и цялата страна при изключително изгодни условия.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.