четвъртък, януари 05, 2023

Ролетни врати за гаражи и магазини

Ролетни врати за гаражи и магазини - идеално средство за охрана. Сигурни, практични, модерни, с богат избор от цветове и екстри.

Ролетни врати, за максимална сигурност. Изработка и монтаж на врати тип ролетни, на цени от производител с изключително висока сигурност. Монтаж на изгодни цени на ел. двигател.

Ролетни врати

ролетни врати
Ние сме фирма - „Ник доор“ е производител на различни видове врати – от гаражните врати и ролетните врати, до врати за индустрията. Ние произвеждаме, монтираме и поддържаме монтираните от нас врати в цялата страна.

Предлаганите от нас стоманени ролетни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Защо се наричат ролетни врати?

Простото обяснение е - ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.