четвъртък, декември 18, 2014

Международен транспорт и логистика

Без съмнение транспорта е ядрото на всяка цивилизация, а за съвременния свят – международния транспорт е истински двигател на възхода. Изградените в последните години мрежа от магистрали е от полза за развитие на транспортните услуги по целия свят, а добрата логистика помага и за подобряването на живота на всички в обществото.


 В този ред на мисли, транспортните услуги предоставяни от транспортните фирми – включително и международния транспорт – се явяват и важна социална функция.


 За всяка модерна икономика и най-вече международната търговия помагат добрите логистични услуги, които предлагат добрите транспортни фирми, а ние сме една от тях. Икономиката се нуждае от добра логистика (пътища, складове), както и от добра организация, за качествен международен транспорт.



Какво е логистика?



 Логистиката е поредица от действия по управление на стоки, хора и не материални неща каквито са енергията и информацията. Обикновено логистика се използва в смисъл на управление на товари със стоки, а не за услуги, когато става въпрос за бизнес.


Логистика на товари – транспортни услуги.



 Като оператор на транспортни услуги в смисъл на логистика на услуги, ние предлагаме широк набор от услуги, свързани с превоз на товари по суша (влакове, камиони, микробуси и други), вода и въздух

Услугата къртене на бетон

На днешния ден през 1642 г. — Експедицията на Абел Тасман акостира в Нова Зеландия. Когато обаче нямате нужда от пътуване, а от къртене на бетон или стена, както и къртене на баня - ние сме хората, които къртим чистим и извозваме на най-ниски цени в София

Имате нужда от услугата къртене на бетон, която по същество е ядрото на услугата "кърти чисти извозва" в следните случаи: Когато желаете да усвои балкон или тераса ви е нужен специалсти, за къртене на бетона в под прозоречното пространство. Когато искате да съедините терасата със стая е нужен професионалист, за къртене на бетона от ненужната вече стена. Когато искате да разширите отвор на прозорец или врата в панелното си жилище, ние отново сме насреща. Панелите са изградени от арматура и бетон. И други - когато имате нужда да премахнете каквато и да е друга бетонна част от своя дом, офис или ателие, ние сме насреща.

Отпушване на канали и за ВиК диагностика

Здравейте и добре дошли в блога на "Първанов и Филев". В този блог ще разказваме за практиката си като фирма, специализирана в аварийно отпушване на канали, ВиК услуги, електро услуги другите ни дейности.

Отпушване на канали

За отпушване на канали използваме качествена, професионална електрическа машина, специално разработена за отпушване на канали - "Ротенбергер R 600". Тази професионална техника, е в авангарда на технологиите, за отпушване на канали към момента.
Как работи машината за отпушване на канали "Ротенбергер R 600" и какво е най-важното в нашата работа?
  Машината работи с висококачествени пружини. Важно при отпушване на канали е да се използва правилния накрайник, тъй като канала може да бъде запушен поради най-различни причини.  

Как разбираме с какъв накрайник да отпушим канала?

Ако запушването на канала е причинено от мазнини, ние използваме глава, за почистване на полепилата се и образувала гъста мазна "тъкан" по тръбите.  

Рискове от неправилно отпушване на канали

При неправилно отпушвана се получава малък централен отвор, с който каналът става временно проходим, но проблема остава и неизменно отново след известно време канала се затваря отново.   Чрез нашата услуга за видео диагностика, ние се уверяваме и демонстрираме на клиентите си, че канала е напълно проходим.

Други причини, за запушване на канали

Освен мазнини, косми и мокри кърпички са другите обичайни причини, за нуждата от услугата "отпушване на канали". Когато запушването е причинено от сплъстени косми или от мокри кърпички, ние използваме друга специализирана глава, с която ги вадим от канала. Важно - не опитвайте и не позволявайте запушване от косми или мокри кърпички да бъде изблъсквано навътре в канала. Това само ще затрудни отпушването му в по-късен етап. Запушване на канал от корени на растения. При това отпушване на канали се използва накрайник, който функционира като трион, с който корените се изрязват и изваждат. Запушване от твърди предмети. При запушване на канали от твърди предмети, това най-често са остатъци от строителни работи в дома. Строителните отпадъци (латекс, цимент и други) трябва да бъдат разбити или изблъскани до шахтата, от където се изваждат.

Видео диагностика

С услугата видео диагностика определяме вида на запушването на канала и избираме правилния метод, за отпушване на канал. Чрез видео диагностика се определя дали тръбата не е смачкана, пробита, дали не се е получило разместване на тръбите на местата, където се снаждат (съединяват една в друга) или друга причина, за запушването на каналите. Кога имате нужда от видео диагностика, за запушени канали? Честа грешка при теч в баня се започва хаотично къртене, за да бъде открита причината и мястото на теча. С видео диагностика може да се определи точното място на проблема и да се избегне къртенето или то да бъде точно насочено.

ВиК услуги