четвъртък, април 28, 2022

Професионално пране на мокети от "Видатекс"

Професионално пране на мокети от „Видатекс“ – най-добрата фирма, за професионално пране на мокети в град София. Ние сме най-добрите на силно конкурентния пазар, за почистване и пране на мокети в града.
Какво е най-важното, за услугата за пране на мокети? Какви са стъпките, какви са техническите детайли, колко бързо съхнат мокетите?

Професионално пране на мокети – някои факти за услугата. Основния метод на почистване, който използваме във „Видатекс“ е така наречения Hot Water Extraction. Това е най-използваната технология от професионалистите в света. Има мокети, които не понасят твърде много влага и е необходим друг метод на почистване.

Пране на мокети

пране на мокети
В този случай прилагаме полу-сухо пране с боне.  Като професионалисти, ние се съобразяваме с препоръките на производителите. По този начин гарантираме, че използвайки нашите услуги, Вашите мокети са в най-добри ръце.

Колко време ще отнеме почистването на мокетите?

В зависимост от вида, замърсяването и броя на помещенията, където трябва да се извърши пране на мокети, почистването може да отнеме от 20 до 30 минути, за една стандартна стая в частен дом. За корпоративни клиенти, почистването отнема около 60 минути, за офис с площ 100 кв. метра.

Предварителния оглед е препоръчителен, а при него ще получите конкретна информация, за най-подходящия процес за почистване.

Колко време отнема изсъхването на мокета?

Съхненето на мокетите зависи основно от движението на въздуха в помещенията, за това пълното изхъхване може да отнеме от 6 до 12 часа. При наличие на климатик може да ускорите процеса на съхнене след пране на мокети, но обърнете внимание: при работата на климатика е нужно да има и отворен прозорец, за да може влагата да напуска помещението.

Гарантирате ли премахването на всичко петна и лекета от мокета?

Няма как да гарантираме премахването на всички петна или лекета от мокетите. Успехът ни зависи от много фактори, за това ние правим пробно почистване в проблемната зона.

Мокетите не са еднородни. Има случаи, когато субстанция на настилката попада и я обезцветява или оцветява трайно. Възрастта и вида на мокета също имат голямо значение, за почистването.