сряда, юли 14, 2021

Гаражните врати с избор на цвят

 

Гаражните врати с избор на цвят и секционни гаражни врати - врати от висок клас, за отопляеми (и охлаждани лятото) гаражни. Това е темата на днешния материал в блога за гаражни врати.

Можете да изберете гаражна врата в какъвто цвят желаете, като трябва да имате предвид, че предлаганите от нас стоманени и алуминиеви врати са със стандартен бял цвят.

Гаражни врати


При нас може да откриете богат набор от гаражни врати с характерните за фирмата надеждност и достъпна цена. Как обаче постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база.

гаражни врати с избор на цвят

Типове гаражни врати

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Стоманени ролетни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви ролетни врати

гаражни врати
Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Секционни врати

Какво е нужно да знаете, за предлаганите от нас секционни врати? Те са висок клас врати с много предимства, предлагани за гаражи, които се отопляват или охлаждат.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.