четвъртък, август 08, 2024

Фотограф в София цени

Цени за професионален фотограф в София, като включват голям брой услуги. Цени за заснемане на детски рожден ден, цени за заснемане на кръщене и други.

Професионален фотограф в София, за различни случаи, от заснемане на детски рожден ден. Професионален фотограф за сватба в София – изберете качеството на разумна цена от „Сириус М“.

Цени за професионален фотограф в София

Пълен списък с цени на професионален фотограф, има в нашия сайт, а тук публикуваме само някои от услугите ни.

Фотограф в София цени

Кръщене – заснемане на церемонията, снимки с гостите170.00 лева
Изписване на бебе – снимки в или пред родилния дом170.00 лева
Детски рожден ден (цена на час)170.00 лева
Семейна фотосесия в или извън дома250.00 лева
Детска фотосесия170.00 лева
Фотосесия за бременни200.00 лева
Заснемане на прощъпулник (цена на час)170.00 лева

Цени за услуги от професионален фотограф, за заснемане на кръщение, детски рожден ден, абитуриентски бал, сватбени тържества, както и много услуги за бизнеса – заснемане изображения за сайт (персонала, дейност, машини и съоръжения,) интериор, автомобили, хотели и апартаменти и много други.

Професионален фотограф за сватба на разумна цена в София. Запознайте се с нашите услуги, за професионално заснемане на сватби в град София. Професионална фотография за вашия празник.

При нас може да наемете подходящ фотограф в София и за заснемане на семинари и конференции, фирмени обучения и събития – заснемане на фирмени събития, обучения и семинари и всички подобни събития на организация. 

Пране на мокети на топ ниво

Пране на мокети от фима „Видатекс“ – отлично качество на услугата в София. Ние сме най-напредналата фирма в София, която предоставя услуга за пране на мокети. 

Технологии на най-високо ниво, отлично мотивирани служители.

Какво е ключово в нашата услуга, за пране на мокети, които ни правят водещ доставчик на услугата в София?

Пране на мокети на топ ниво

Пране на мокети на топ ниво
За пране на мокети на топ ниво, ние използваме най-модерни технологии, но и класически методи. При много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокет?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Предлагаме професионално почистване на килими / пране на килими на място. Не е трудно да изберете нашите услуги, предвид изгодните ни условия.