понеделник, юни 20, 2022

Гаражни врати от България

Гаражни врати произведени в България от фирма "Ник доор" - производител на гаражни, ролетни, секционни, индустриални врати и охранителни ролетки.

Вижте какви са разликите и приликите между гаражните врати и защо се наричат и ролетни врати. Ние сме производител на ролетни гаражни врати, една от най-бързо развиващите се компании в сектора в България.

гаражни врати
Гаражни врати от България

Ние сме производител на гаражни врати от България, вече няколко години сме сред бързо развиващите се фирми на конкурентния пазар, за производство и доставка на гаражни врати в цяла България.

Научете защо гаражни вратите врати са различни видове, защо често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове гаражни врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

ролетни врати
Ролетни врати

Ние сме производител на ролетни врати, а нашите монтажни екипи доставят и монтират вратите в цялата страна. Свържете се с нашите консултанти по телефона, за да уговорим ден, за снемане на размери.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични. Ръчно отварящи се ролетни врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.

Автоматично отварящи се ролетни врати – задвижват се с електрически мотор. Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена. За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.