вторник, ноември 16, 2021

Гаражни врати с монтаж в София

Гаражни врати с монтаж в София, Варна, Бургас, Пловдив и цялата страна. Нашите екипи за монтаж могат да посетят всяко селище, свържете се с нас, за подробности.

Предлагаме изработка и монтаж на гаражни врати, като наши екипи извършват монтажи по график на практика в цялата страна. Свържете се с нашите експерти на телефоните обявени в сайта, за да получите подробна информация.

Гаражни врати

гаражни врати
Днес ще стане въпрос за един от типовете гаражни врати, а именно изработените от стомана или стоманени гаражни врати. За тях може да кажем, че осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Гаражни врати с монтаж в цялата страна

Както вече споменахме, фирмата извършва монтажи на гаражни врати в цялата страна. Необходимо е да се свържете с нашите консултанти, за да ви включим в наши производствен и монтажен график.

Освен стоманени, ние предлагаме изработка и на секционни гаражни врати. За тях може да се каже, че имат много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Секционните гаражни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.