понеделник, октомври 18, 2021

Сервиз за телефони в София и смяна на дисплей на Samsung

Сервиз за телефони в София и смяна на дисплей на Samsung за ден - от днес за утре. При това предлагаме смяна на дисплея на разумна цена.

Уважаеми клиенти, ще разкажем по-подробно за нас, какво е да си сервиз за телефони в София - за нашата дейност, услуги, удобствата които предлагаме. Ще разкажем и за една от нашите услуги, а именно смяна на дисплей на телефони с марката Samsung. Приятно четене.

Сервиз за телефони в София

сервиз за телефони в София
Ние сме сервиз за мобилни телефони в София. Можем да кажем с гордост, че „ДМ Мобайл“ предлага всички услуги на професионален GSM сервиз. Смяна на дисплей както и всички регулярни ремонти на смартфон, таблет, смарт часовник.

Приемаме и изпращаме по куриер мобилни телефони, таблети, смарт часовници, за диагностика и ремонт в сервиз за телефони. Сервиз за мобилни телефони в София, който предлага ремонт на смартфони от представените на българския пазар марки. Това е така, за марки и модели, за които има оригинални резервни части.

Предлагаме безплатна диагностика, приемане и доставка на телефона с наш куриер или с куриерска фирма, стандартна гаранция за ремонтите.

Ние сме сервиз за телефони, често наричан още и gsm сервиз, който предлага сервиз на носими устройства като: смартфон, таблет, смарт часовник. Извършваме смяна на дисплей, смяна на батерия, смяна на стъкло (предно и задно), ремонти на платки, смяна на компоненти.

Смяна на стъкло на смартфон в сервиз за телефони “ДМ Мобайл”, където предлагаме смяна на стъкло на телефон, чийто дисплей не са сериозно повреден. Достатъчен е бърз тест на място от нашите специалисти в нашия gsm сервиз, където да направим тест на дисплея на телефона.

С него ще установим дали е нужна подмяна на целия дисплей или е достатъчно само да бъде сменено неговото стъкло, което намалява цената на услугата.

Ние сме нов сервиз за телефони, като проектът е с участието на хора с опит в работата със софтуер и хардуер. Отделът по продажби се ръководи от нашата специалистка в работата с клиенти и маркетинга със сериозен опит в gsm сервиз в София. Ние сме сервиз за телефони, където хората са уверени, че най-добри на пазара са не първите, а догонващите ги.

Смяна на дисплей за Samsung в София

Предлагаме услугата, за смяна на дисплей на телефонни апарати произведени от Samsung. При нас може да разчитате на професионална услуга, за смяна на дисплей на Samsung. Работим с резервни части с ясен произход и високо качество.

Смяна на дисплей за Samsung в София
Най-честите проблеми в смартфоните на Samsung от сериите телефони Galaxy Z, Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A са свързани с дисплеите. Много често се срещат и софтуерни проблеми – например не може да зареди операционната система и отказват да се включат.

За да се отстранят тези проблеми е нужно телефонът да посети сервиз.

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги на най-високо ниво. При нас може да разчитате на:

  • Бързо и компетентно обслужване;
  • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
  • При продължителни ремонти – оборотен телефон;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Предлагаме ремонт, включително и смяна на дисплей на Samsung на всички модели телефони от гамата на марката. Извършваме ремонт телефоните на Samsung: Galaxy Z, Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A