четвъртък, ноември 12, 2020

Абонаментно почистване на мокети

  Абонаментно почистване в София от фирма специализирана в пране на мокети в офиси, бизнес сгради и конгресни центрове.

Предоставяме услуги в град София за абонаментно почистване на офиси, ресторанти и бизнес сгради. Разполагаме с опитен персонал и техника от най-висок клас и последно поколение. Това ни позволява да почистваме бързо и ефективно.

Пране на мокети

абонаментно почистване

Пране на мокети е една от най-важните услуги на фирмата, в която предоставяме услуга на световно ниво. С модерната ни техника и последен клас препарати, ние предоставяме услуга за почистване, която ще задоволи и най-взискателните клиенти.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Почистване на офиси

Абонаментно почистване на офиси е услуга, която е с по-широк обхват. Освен споменатото пране на мокети, ние предоставяме и други услуги, като почистване на прах, изпразване на кошчета, почистване на стъкла, почистване на мокрите помещения.

Тя по същество е пълен цикъл услуги, за почистване на офиси, като те включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет, грижа за кухненския бокс, регулярно почистване на стъкла, огледала, дограми и врати.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боратяв с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.