петък, септември 10, 2021

Индустриални врати е темата на днешния материал

Индустриални врати за вашия бизнес от "Ник доор" - производител на гаражни врати. Извършваме монтажи в цялата страна. Свържете се с нас, за да получите цена и срокове за монтаж на индустриални врати.

Добре дошли отново в сайтът, в който говорим за нашето производство - гаражни врати от всякакъв вид и размер, включително и индустриални врати, за които ще стане въпрос днес.

Индустриални врати

индустриални врати
Предлагаме врати за складови помещения, магазини, логистични центрове, силози и други. Предлагаме изработка на врати за индустрията от всички размери. Нашата производствена база ни позволява да работим по мащабни проекти. 

Като производител на индустриални врати, ние нямаме ограничения на размера на съоръжението. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша. Моторите са на реномирани европейски производители от Италия.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

„Ник Доор“ е изработила и монтирала десетки врати на индустриални обекти в България и Унгария.

Въпроси и отговори

  • Има ли ограничения за размерите на вратите? – Не, ние можем да се справим с всеки обект, след съответната подготовка;
  • Какви материали използвате? – Подходящите за съответния обект, като се съобразяваме с изискванията на поръчителя и избираме най-качествените достъпни на пазара;
  • Колко време е необходимо да се изработи вратата? – При този тип врати не може да се говори за стандартизация, така че всичко зависи от мащаба на проекта;
  • Какъв опит имате в изработка на индустриални врати? Имаме монтирани обекти в България, Унгария и Германия. При запитване можем да предоставим референции от наши клиенти;

Гаражни врати

гаражни врати
Гаражни врати от „Ник доор“ ЕООД – производител на гаражни врати и охранителни ролетки. Предлагаме автоматика от Elsamec, гаранционна и извън гаранционна поддръжка. Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки). Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Гаражни врати на фокус - алуминиеви гаражни врати

Алуминиевите гаражни врати са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.