петък, септември 16, 2022

Пране на мокети на високо ниво в София

Пране на мокети от фирма за почистване в София - качественото почистване на мокети в София е при нас. Ние сме "Видатекс" - най-високото ниво на почистване в София.

Ние сме постигнали качество в прането на мокети, което е еталон за качествено почистване в София. Опитайте нашите качествени услуги, за да се убедите в разликата между нас и останалите фирми за почистване в града.

Пране на мокети

Ние сме иновативна и гъвкава компания, която може да предложи изгодни цени, за пране на мокети в София, за частни лица и бизнес клиенти. При изготвяне на цени за пране на мокети във „Видатекс“, както за бизнес клиенти, така и за частни лица, ние се водим от желанието си да предложим изгодни условия, да спестим ненужни разходи.

пране на мокети
Предимствата за частни лица са очевидни. 

Ние не натоварваме частните лица с излишни разходи и скрити такси. Нашите цени за пране на мокети са крайно ясни. Поръчате ли при нас изпиране на мокетите си, единственото условие е поръчката ви да е на стойност поне 40 лева. Всичко останало – преместване на мебелите в помещението, качването на оборудването ни при наличие на работещ асансьор и нашите транспортни разходи в рамките на града – това е за наша сметка.

Ясни цени за бизнеса, за пране на мокети

Ние имаме ясна политика по отношение на цените за фирми, когато предлагаме пране на мокети в София. Цените за пране на мокети зависят от състоянието на мокета в помещенията – неговата поддръжка до момента. След като се запознаем със състоянието на мокета в помещенията, ние ще дадем индивидуална оферта. Посочените цени са ориентировъчни, но максимално близки до крайните. 

Пране на мокети в София

Ние предлагаме услугата си за пране на мокети основно в град София. За да постигнем най-високо качество, запране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Български охранителни ролетки

Произвеждаме надеждни, здрави и качествени български охранителни ролетки. Извършваме монтажи в цялата страна, а всичко това предлагаме на изключителна цена.

Охранителните ролетки са цяло семейство от различни типове охранителни съоръжения с различен дизайн и предназначение. Свържете се с нас, за да изберем заедно най-подходящото за вашите нужди изделие.

Български охранителни ролетки

Изберете качествените български охранителни ролетки. Ние извършваме много монтажи в цялата страна, включително в град София. Как да изберете правилните охранителни ролетки?

Има два типа перфорирани ламели – с едра и със ситна перфорация. Охранителните решетки с перфорирани ламели имат отвори, през които се осигурява идеална видимост към помещението. Намират широко приложение за витрини на магазини в бизнес центрове или оживени улици.

  • охранителни решетки перфориран ламел
    охранителни решетки перфориран ламел

    изработват се от поцинковани ламели Н=105 m;

  • предлагат се със ситна или едра перфорация;
  • имат омега водачи с четки и гумени уплътнения;
  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • барабани и пружини на Италианската фирма „Машинара“;

Тип оплетка (ролетни щори)

Използват се, когато е нужно да има видимост към охранявания обект (витрини на магазини).

  • охранителна ролетка тип оплетка
    охранителна ролетка тип оплетка

    произвеждат се от поцинковани стоманени пръти захванати със стоманени скоби;

  • монтират се вътре и не се виждат, когато са вдигнати;
  • има възможност за външен монтаж;
  • поставят се гумени уплътнения и четка за по безшумна работа;

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество и разумни цени, като производител.

Ние произвеждаме всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.