понеделник, януари 21, 2008

Въпрос на избор

Още не сме усетили, че сме в ЕС и мръсниците в правителството аха-аха да ни подкарат към РФ. Едва се мина година от приемането ни в Съюза, а правителството напъва да отваря два реактора. Нищо че затварянето им е част от договора ни за присъединяване. Учат се от господарите си, за които договора не значи нищо. Въпреки договорите преди няколко години ни спираха подаването на природен газ.

Але-е-е хоп!

Мазним се. Русия освен газ и петрол изнася и ядрено гориво. Ще отворим реакторите, ще построим централа ... Може и визите за руснаци да отменим, нали са "братушки".

Ей на, съвсем скоро ни гостува товарищ и Путин царедворците се поклониха до земи. В знак на раболепие сториха и скромни подаръци:
  • изграждането на една никому ненужна атомна централа, която ще ни струва Бог знае колко пари;
  • два тръбопровода, които ще съсипят и без това хилавия и едвам кретащ туризъм;
Молодец!

Хорошо!

Вечна дружба!

Когато царя от Москва идва на посещение може да поискаш и една незначителна услуга. Традиция!

Преди години ни даваха горива на по-ниски цени, лицензи за оръжие, но сега е друго. Ето от Путин изпросихме да ни върнат архивите. Предлагам когато Медведев дойде отново да си нагледа, но вече като пълновластен господар Задунайская губерня, да поискаме и нас да включат с анекс към договора им с Аквафреш.

За зъбите с любов.



Вече върнаха мелодията на Химна, сега очакваме и текста. Интересно дали след като пукне поредния демон ще го зазидат в мавзолея на мумията.



Каква хубава мелодийка, а? Намирам я в български сайт, драго да ти стане.

Дали това е част от цивилизационен избор?



Ние делата им ги знаем, както и приятелите им.



Але-е-е хоп в казана.