вторник, април 26, 2022

Пране на мокети на най-високо ниво

Пране на мокети на най-високо ниво от фирма, за професионално почистване и пране на мокети – „Видатекс“. Ние сме специалисти в пране на мокети.

Защо да изберете „Видатекс“, за пране на мокети? Защото ние сме символ на професионална работа, що се отнася до почистване и пране на мокети на най-високо ниво в София.

Пране на мокети

професионално почистване
професионално пране на мокети

Кои сме ние? Фирма експерт в почистването с професионални машини. Благодарение на три неща, офис мокетите обгрижвани от нас живеят с до 5 – 7 години по – дълго, запазвайки тъканите и цветовете им: 1. Професионални машини произведени във Великобритания; 2. “индивидуален” подход спрямо различните материи; 3. Екологично чистите и безвредни почистващи препарати; 4. Висококвалифицираният персонал; 

Термините пране на мокети и почистване на мокети се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи.

Пране на мокети

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета. Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Професионалното пране на мокети във „Видатекс“ се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Професионално почистване

При професионалното почистване се използват специални препарати, машини и оборудване, обучен персонал с нужната квалификация, които с добра организация съумяват да извършат голямо количество работа – почистване – за много кратки срокове, качествено и с постоянство.

При професионално почистване фирмите имат възможност да спестяват от персонал и скъпа техника, като в същото време получават услуга с високо качество. Ние за разлика от много други фирми за почистване на пазара, разполагаме с най-висок клас машини.

Чрез съвременни методи се извършва бързо пране и мокета изсъхва само за няколко часа. Мръсотията е отстранена, а вие имате спокойствието, че скъпите мокети ще останат в добро състояние, благодарение на щадящия метод за пране на мокети, които използваме.