четвъртък, януари 06, 2022

Почистване на офиси и пране на мокети

Почистване на офиси и пране на мокети от "Видатекс" - най-иновативната фирма, предлагаща най-високо качество при пране на мокети в София.

В днешния материал ще разкажем за нашите услуги, за почистване на офиси и пране на мокети. Ние сме фирмата, която от години е водеща по отношение на внедрени иновации в нови машини от последно поколение и обучение на персонала.

Почистване на офиси

Ние съзнаваме важността, на качественото почистване на офиси, за това нашите служители са обучени да изпълняват точно инструкциите на клиентите ни. Така гарантираме, че клиентите на фирмата ще получат най-висок клас обслужване, защото "Видатекс" е символ на качествено почистване!

почистване на офиси
почистване на офиси

Почистване на офиси е основна услуга, защото ние във "Видатекс" разбираме, че клиента се нуждае повече от почистване на мокета. Ние се стремим да защитим Вашата инвестиция и да удължим живота на Вашият мокет.

Пране на мокетиПочистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Ние знаем какво е качествено почистване на офиси и го правим винаги. Професионално почистване от "Видатекс" - това е изборът на тези, които искат най-доброто. Предлагаме пълен цикъл услуги, за почистване на офиси, като те включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет, грижа за кухненския бокс, регулярно почистване на стъкла, огледала, дограми и врати.

Пране на мокети

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Научете повече за Encapsulation метода на пране на мокети и защо е подходящ за твоя офис или хотел.

пране на мокети
Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Encapsulation метода. Полусухо пране ли е?

Предвид факта, че този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Това го прави изключително подходящ за сгради с голям и интензивен трафик на хора.

Технологични стъпки на почистване:
  1. Прахосмукиране на мокетите: изсмукването с прахосмукачка е съществена и незаменима част от подготовката на Encap метода. Чрез този процес се извлича голяма част праховите частици, които се абсорбират и задържат в мокетите. Почистването се извършва от двумоторни роторни прахосмукачки.
  2. Предварително третиране на петна: този процес се прилага когато ситуацията или замърсяването го изисква. Може и да бъде пропуснат, тъй като голяма част от петната биват премахнати при самия процес на работа, благодарение на препарата и машината.
  3. Encapsulation: впръскване на специализиран препарат и едновременно втриване в дълбочина на мокета посредством професионална орбитална машина. При контакт с мръсните частици, разтвора ги обвива и ги кристрализира в твърди частици щом изсъхне.

Предимства на Encapsulation метода:

  • Кратко време за съхнене – мокетите ще бъдат сухи и помещенията готови за ползване за по-малко от 1 час;
  • Удължаване живота на комерсиалните мокети в офиси и хотели, което от своя страна спестява средства на собствениците на бизнес в дългосрочен план;
  • Запазва мокетите по-дълго време чисти след почистване.

Случвало ли ви се е след почистване всичко да изглежда добре, но само след няколко дни, когато мокета изсъхне напълно всички петна а и нови да се появят наново? При Encap метода няма такава опасност благодарение на препаратите, които използва.

 

Секционни гаражни врати от производител

Секционни гаражни врати от производител с монтаж в цялата страна от собствени екипи. Ние предлагаме високо качество на разумни цени.

В днешния материал във фирменият ни блог, за гаражни врати, ще разкажем за луксозния сегмент – секционните гаражни врати и стандартните гаражни врати.

Секционни врати

секционна врата
секционни гаражни врати

Предлаганите от нас секционни гаражни врати са позиционирани във високият ценови клас, като предлагат много повече спрямо стандартните гаражни врати.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;

Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Гаражни врати

Предлагаме богато разнообразие от врати за различни случаи, които са собствено производство. Като производител, ние от „Ник Доор“ гарантираме високо качество на изделията и конкурентни цени.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.